Tak chci zkontrolovat nove cache na gc.com a koukám nová grafika, trochu jinačí uspořádání. Nevipadá to vůbec špatně! Design se mi zdá o dost jednoduší, jsem zvědavej jak si snim poradí můj telefon v terénu… Akorát už nemá smysl dávat pozadí, protože neni skoro vůbec vidět.
Je pravda, že se mi ta dřívější zelená taky líbyla víc. Ale jinak se mi ta nová grafická úprava celkem líbí. Mě se to zdá i trochu přehlednejší než předtim. A hlavně jsem s Operou nezaznamenal zatim žádej problém co se týče korektního zobrazení.
No, Murphyho zakon ma pravdu, aneb kazda zmena je zakonite vzdycky k horsimu … Taky jsem byl spokojenejsi s minulym designem … holt nekdo nema co delat a tak se vymejslej kraviny …no ale furt lepsi, nez aby se snazili nejak vytriskat z lidi vic penez.
trochu ma mrzi, ze nie je vidno dobre pozadie (snazil som sa, aby mi s nim ladila gragficka uprava stranok), inac to nie je az take tragicke, zvykneme si. Keby bol najprv tento novy design a potom sa to zmenilo na ten stary, tak sa aj tak najde spusta remcalov (mozno ti isti
Snad me neukamenujete, ale ja jsem spokojeny. Stranky jsou podle mě prehlednejsi a bez obrazku na pozadi se taky klidne obejdu. Nechci flame - jen pridavam svuj nazor
No ja s tim taky souhlasim - predtim jsem se v tech strankach vubec nemohl vyznat, ted uz mi trochu svita. Obrazky a pozadi mam na PPC stejne vypnute … .
Mno nevim, nezda se mi, ze by ta zmena nejak vyrazne prispela vyssi srozumitelnosti - rozlozeni ovladacich prvku je prakticky identicky a vsechno se dela furt stejne, jenom tam jsou trosku jiny obrazky … Ale ja jsem v nekterejch vecech hrozne konzervativni, kdyz jsem presel z ICQ na Mirandu, tak prvni jsem hledal stejny ikonky …