To omezení na 15 mil je asi dané podobně jako zde. Naštěstí (neštěstí) v ČR brzy žádná pustina nebude …
A já si schovávám a objevuji nalezené kešky jako malé děcko :-))) A těch otazníčků, co mi zbývá, sákryš …
jj mapa je dost dobrá - v tomhle stavu jsem ji už 2x viděl /asi to v noci zkoušeli/, snad zase nezmizí. A taky doufám, že ji nenechaj jen pro PM - to by mě možná i zlomili a já se konečně zařadil mezi ty, co to myslí s GC opravdu vážně
Tuto mapu už Groundspeak testoval na webu vždy v noci našeho času několikrát a problémy bohužel stále nevychytal. Kromě toho, že PM features jdou i pro BM, jsou dost v nynější podobě nanic. Zkuste si třeba zaškrtnout skrytí nalezených a pak hněte s mapou-hle, nalezené jsou po pohnutí zase vidět. Dále např. nerozpozná webcam a event cache jako nálezy (ignoruje zjevně logy typu attended a webcam photo taken, pro nalezené uvažuje jen typ found) atd. - dalších chyb je tam dost, už o tom bylo několik vláken na fórech Groundspeaku, proto nechápu, proč to dosud neopravili a vypustili to. Navíc byla (snad dočasně) zrušena možnost používat náhled vytvořeného PQ na mapu, což by možnosti PQ značně omezilo-řada lidí je užívala nejen k posílání GPX, ale právě i jako filtr pro zobrazení cachí na mapě… jelikož už tyto změny vypustili mnohokrát a po lavině hlášení chyb na fórech je zase stáhli, je možné, že i tentokrát to zase vratěj do původní verze a snad to konečně doladěj.
A závěrem - kromě této změny se zároveň mění i stránky s listingy cachí a mnohé jiné, což způsobuje nefunkčnost většiny Greasemonkey skriptů, např. xpjho mapy.cz a jiné…
a stejně tam mají chybu, protože např. s webcam to skrývání nalezených nefunguje, ale jistě na tom maká celý tým, takže na to přijdou
EDIT: viz minarjo
Jak jsem psal v předchozím příspěvku, zrovna pro tebe je nová verze webstránek špatná zpráva, přestalo fungovat mnoho GM skriptů a mezi nimi i tvůj skvělý skript na mapy.cz. Ale jak jsem psal, změny už mnohokrát vrátili do pár hodin zpět, čili ani dnes to nemusí být definitivní.
Tak je to jak jsem si myslel, viz Jeremyho příspěvek v GS fóru. I dnes jde jen o cca 2h dlouhé testování na vychytání chyb, kterých je tam zatím požehnaně…
Uz je to prece docela dlouho, co na nas, evropanech, zkousi tuto zjevne novou verzi webu. Nicmene vzdy se pokorne vrati k te stare.
Duvod je zrejmy. Snazi se zoufale resit problem s vykonem nove verze, a soude dle dnesniho pokusu se jim to zjevne nedari. Tedy asi maji plne ruce prace s ladenim vykonu, takze se jeste na pilovani tech dlouho znamych chyb jeste nedostali.
A kdyz vidim ve vygenerovanem HTML kodu, jak jejich aplikace pracuji ‘optimalne’, tak se bojim, ze budeme pokustoni jeste hodne dlouho…
Problém byl v tom, že staré stránky měly v titulku něco jako i Turisticke znamky / Tourist stamps exchange created by Golem team, A Traditional Cache[/i]
a teď nově: Geocache GC13QJN in Czech Republic called Turisticke znamky / Tourist stamps exchange created by Golem team, A Traditional Cache
Takže neprošel regulární výraz…
Mimochodem, vsimnete si, jak je nova verze titulku ‘prakticka’. Zvlast kdyz se zacatek titulku zobrazuje treba na taskbaru u zminimalizovaneho prohlizece, nebo v ousku u zalozky v prohlizeci.
U nove verze vidite jen ‘Geocache GC12…’ a slus. Informacni hodnota nulova. Drive byl videt cely waypoint a zacatek nazvu.
Nazorna ukazka, jak zmeny peclive promysleji… Ach jo.