Lidi teď jsem dočetl téma nový vzhled. Souhlasím s názorem většiny , že nový stav je nepovedený. Ale nikdo nezmiňuje jak rychle mu to jede. Spíš dokonce někdo říká že rychleji. No mě se stránka s keší načítá 30s a stránka se seznamem keší (třeba když vyhledávám) tak VÍC NEŽ MINUTU!!! A pokud kliknu na geocaching google maps pro mapu NEOTEVŘE SE VUBEC. Jsem na optice s rychlostí kolem 5Mb a používám IE 6. V podstatě teď na GC.COM nemůžu pracovat. Nevíte co je špatně? Dělá vám to taky někomu?
Tož nevím, u nás pohoda :
načtení GC.com … do 1 sekundy
načtení přehledu (po kliknutí na nick) … 4 vteřiny
načtení Geocaching.com Google Map … i s keškama 4 vteřiny
listing keše s obrázky … 5 vteřin
Problém bude jinde
PS : ADSL 8 Mb/s
Je pravda že na prac. počítači se mi mapa začala otevírat strašně pomalu, s chybou a nebo vůbec
No tak ty viditelně problémy nemáš. DOPR co dělám blbě? Nejhorší je, že mi to takhle pomalu jde jak v práci tak doma. Oba compy s IE6, že by to bylo prohlížečem, kua bych si raději IE6 podržel..
Zkus Operu, Chrome nebo FF a uvidíš, ty ti do MSIE nezasáhnou
Ano, problém je v IE6.
A proč? FF je nesrovnatelně lepčejší.
OK zkusim něco jiného a uvidím
Dle diskuze na fórech grounspeeku má nový vzhled gc.com problém s IE6 a Safari…
Doporučují upgrade na IE 8, případně Firefox, ve kterém je vše OK.
Asi bych problém taky viděl v prohlížeči. Nový gc.com rozjíždim přes Chrome ne FF a nemůžu si na nic stěžovat ![]()
S IE6 mi jde akorát přihlášení a stránka diskuzí. Jakmile chci zobrazit svůj profil, je to nepoužitelné. Na počítači mám IE6 z jistého důvodu a alternativní prohlížeče zde instalovat nehodlám.
Pokud vím tak stránky GC.CZ nedavno měly taky nějaký problém s IE6.
Tak FF a Chrome běží bez problémů, Chrome asi nejlépe :), IE6 totálně zámrz.
Já mám stejný druh internetu a nemám s tím problém. A ani novej vzhled mi zas tak moc nevadí
Taky mužu potvrdit Chrome bez problémů i rychle.
IE6 je skoro dekádu starý kus technologie, který je prostě v dnešní době zastaralý, děravý a POMALÝ. Jistě existují lidé s rozumnými důvod pro používání IE6, ale nedivte se prosím, že je to pomalé.
Souhlasím… experimentálně jsem na starý comp nahrál Win ME a IE 6 a to jste měli vidět ten tanec sv.Víta…
OK díkes za náměty , tak doma mi google chrome jede jak namydlenej blesk. V práci se tedy na GC.COM prostě nedostanu. Jak tu již někteří psali že nechtějí, nebo nemohou změnit prohlížeč, tak u mne je to stejné. Že je to starej kus SW ví každej, nicméně pro ostatní stránky ZCELA dostačující. A tak mi ta zpětná nekompaktibilita dost vadí.
no taky mi prijde, ze zase natolik zastarelej ten IE6 neni, aby to v tom bylo prakticky neprohlizitelny.
Ono asi i zalezi na stavu operacniho systemu, jak byl udrzovan, jestli uz neni nestabilni a zraly na reinstal…
Mně zas přijde, že bude spousta lidí (včetně mě) mnohem radši pokud se člověkohodiny programátorů utratí na nové funkce, příp. vychytání obecných bugů, než na optimalizaci pro prohlížeč patřící do softwarového muzea. Dokud to v IE6 chodí, tak je to fajn, ale trávit čas optimalizací pro tenhle prohlížeč, je vážně nesmysl.