Nova registrace

Ahojte, mam problem. Chtel jsem se zaregistrovat jako novy clen, ale nejak mi jeste neprisel mail s heslem.

Vyplnim Nick, email, login a ma mi prijit mail s heslem, ne? Delam neco spatne? Zkousel jsem se registrovat jak z Firefoxu, tak z IE.

Mockrat dekuji

Ciao. Mrkni se do spamoveho kose, esli náhodou…

Hmm…, tak toto uz neresim. Heslo prislo po asi ctrnacti dnech a stejne dlouhou dobu jsem s nim pokousel prihlasit. Rezignoval jsem. Zkusim ted znova a uvidim. Da se bez toho celkem dobre vizit, konec koncu stejne jako bez spousty jinch veci.

Nějak jsem nepochopil, kam se snažíš zaregistrovat…?

Ahoj, pokud se chces zaregistrovat sem, musis splnit podminku, ktera je popsana na strance registrace a to: “Pokud máte na svém účtu zapsanou aspoň jednu nalezenou cache, napište do políčka pro nickname svou přezdívku na geocaching.com a klikněte na tlačítko Hledat. V případě, že je vaše jméno v seznamu, je všechno v pořádku a po jeho vybrání stačí doplnit e-mail a odeslat.” Koukal jsem na tvuj profil a vypada to, ze zatim nemas nalezeno nic. V tom muze byt problem.

No, ja to pochopil tak, ze pokud mam neco nalezene tak dam hledat a kdyz jsem jeste nikdy nic nenasel, tak to proste hledat nebude posle mi to mejl s heslem. Takz e nejdriv musim neco najit, zapsat to na geocaching.com a pak a to tady pujde?

Mockrat dekuji

presne tak, k registraci na gc.cz potrebujes mit zalogovany aspon jeden nalez na gc.com