nová reklama pro BM

Ahoj,
Také vás štvou ty novoty na GC.com? Groundspeak zastává názor, že čím víc reklam, tím lépe. A proto BM (možná i PM ale to neověřím) přidal jednu k dobru. Tentokrát se zobrazuje zde http://www.geocaching.com/map/ přímo v mapě.
Tak co tomu říkáte?

Tak ja mam PM a zadnou reklamu tam nemam. Ono to ale bez reklam dneska proste nejde. Pri poctu uzivatelu, kesi, fotografii a dalsich kravin, si ani neumim predstavit ten server, na kterym to beha. To musi byt fakt mamut …

Že už se to řešilo tady. :slight_smile:

Mno, když si koupím MF Dnes a porovnám s iDnes.cz, tak je tu určitý rozdíl - jedno je za peníze a reklam tam je minimum, druhé je zdarma a pro reklamu se v tom nedá vyznat.

Takže proto já zřejmě žádné reklamy na GC.com nevidím :slight_smile:

Mno,já mám jen BM a žádnou reklamu tam nemám .A proto "Chci také reklamu do své mapy.Jak to,že ji někdo má a já ne " !!?? :slight_smile:

BM a reklamu nemám a až tam bude, tak adblock je zmenší :wink:

Koukám, jsem na tom úplně nejblbějc…
Mám PM okénko reklamy mám a nejde zavřít…

Jak to tak čtu, tak nechápu, podle čeho se rozhoduje, jestli tam reklamu mít uživatel bude nebo ne. Ale podle BM nebo PM to asi není. Já to na mapě mám a docela to obtěžuje. Nejhorší je, že tam ani žádná reklama není, je tam jen okénko pro reklamu bez reklamy:)
..to jsou problémy :smiley:

Bude to asi ten novy typ reklamy, co se ted trosku rozmaha a spociva v tom, ze se zobrazuje (podle nejakeho tajemneho algoritmu) jen nekdy, nebo vzdy jednou za urcity pocet zobrazeni stranky. Me osobne to nevadi - z neceho se to financovat musi a ten mamuti server se musi z neceho zaplatit a reklam je tam stejne minimum …

Jo jo, tajemný algoritmus..už tomu začínám rotumět :smiley:

Jak říkám Adblock to jistí. Nemám webový server, neřídím mamutí organizaci jako je GS, ale to si na sebe neumí vydělat tou reklamou co mají na liště? Prodejem GC-track kodů? Prodejem věcí ze shopu? Poplatkem za PM?
Evidentně ne, když neumí ani prodat reklamní prostor v reklamním okenku. Rád reklamou podpořím server, kde je mi dobře, kde se necítím jako uživatel přehlížený. Kde nejsem testovací králík.

Ona to taky není žádná reklama, ale přehledová mapka a je to funkce google maps a ne gc.com - na normálních google mapách si ji můžeš zapnout/vypnout kliknutím na šipku v pravém dolním rohu.

Jak chceš blokovat část kódu google maps? To pak asi neuvidíš vůbec nic.

O forum vedle psali, že to adblockem zmenšili jen na mylý proužek. Každopádně, ještě jsem neměl to štěstí abych to tam měl.

A proč tam teda nad tím čtverečkem bylo napsáno "Sponzored links?"

Jinak mě už reklama zase zmizla, tak jsem zvědav, kdy se zase objeví. :o