Na moji kes se ted zalogovali dva kaceri : http://www.geocaching.com/profile/?guid=a6227ed1-e7dd-4074-bce2-62f5aee26496
a http://www.geocaching.com/profile/?guid=3bd03e99-5bda-45eb-ba92-2b70b543b2ce
Koukal jsem na jejich ostatni nalezy a loguji vsude stejnym zpusobem. Vim, ze neporusuji zadna pravidla, ale ja osobne jsem na tento styl pubertalni hiphop mluvy a stylu psani velmi alergicky. Jestli je to predvoj nove vlny kaceru, tan pan satan se mnou a zli pryc.
Mazat!
To je moc totalitarske, nemyslis. Pokud jsou zapsani v logbooku, tak maji pravo na log, at je jakykoli.
Důvod?
"Hele voe,to sou hustý logy,joo,joo!! Ten Alphateam,to sou krutý gangsta…"
Tak tohle já mám doma v živém provedení a vůbec mě to už nevzrušuje ![]()
No jako je to trosku pubertalni, ale zas tak hrozny m to neprijde. Onehda sem narazil na logy typu "." a to je na ranu ![]()
To jsou ty generační rozdíly B). Každá doba má svoje a musím říct, že radši nějaký log ve stylu Hip Hop než TFTC…
… mazat. Ani náhodou!
… a co bylo to překvápko???
Normální log. Třeba si časem přečtou pár jiných a styl upraví.
Tak na to je expert tento kačer :@
http://www.geocaching.com/profile/?guid=3fa4a01c-4d9f-4de1-a47d-312d28d6a79e
jeden z posledních logů na mé kešce byl, chvilka překvapení :-D: "e" nic víc v logu nebylo. tak o bych dal za ty pubertální kecy ![]()
víc než jejich pubertální styl mě vadí, že svůj log zakódujou …
No když neví, k čemu je tam checkbox encrypt this log entry, tak je to těžký, ale třeba jim to někdo vysvětlí…
Sakra, vysvětlí mě někdo, co dělám špatně??
Je mi 18, ale tímhle písmem jsem nikdy nepsal ![]()
A vlastně znám jen málo osob, co takhle píší a o hip hopu nebo rapu to už taky není. Už se to dostalo i do ostatních stylů (punk, techno,..) i když spousta lidí pneposlouchá jen jedne styl.
@ @Ž BudOu pS@T T@khL3, TaK tO buDe v@žnÝ.
(Malá ukázka jak se dá psát, ale patřím mezi odpůrce takového písma.)
DeMkEs tHo ySi yEsThE MeKeY ThYpEk, AcKo zA ZaWiNaCe a pIsMeNkA Za tHrOyKy uMi kAzDa lAaMa wYmEnItH °°° ThO Ya ySeM ThAdY KiNg O_o
Taky pár takovejch exotů znám, a ty zase moc neznaj hiphop …
btw: ten link na vypatlátor je z googlu né z mý hlavy ! :D:D
Edit: fuj, to je humus, tohle bych u svejch keší vážně nemusel číst.
To jsem jim hned napsal a mirne popsal, jak na to. Jsem docela zvedav co odepisi.
PoRzAaAd lEpShIiI NeZh aBy lOgOwAlI ThAkHlE xD
Překlad: pořád lepší než aby logovali takhle
použila jsem na to vypatlator,sama bych to asi nezvládla napsat,ale tohle je pro mě to nejhoší co můžu kdekoliv číst.
EDIT:než jsem to stačila vypatlat,tak už to někdo použil přede mnou ![]()
A miluju, když mi někdo takhle píše.
Občas z toho mám mysterku obtížnosti 3,5* ![]()
Jakej vypatlátor?
Ja tOo pISHu RhuCNe. ![]()
Jen by mě zajímal nějaký link, že by tam mohl být i překladatel na normální, čitelnou češtinu.
Ty vole o čem to meleš ? Jaká nová vlna kačerů ? Jaký styl pubertální hiphop mluvy ? Vždyť logují naprosto normálně stylem "pěkná keška, našel jsem s kámošem, díky" a pak tam přidají ASCII ARTový podpis. O toms nikdy neslyšel ? Existují i takovéto videa.
Luluk: No, pravda poněkud pubertální, ale ještě docela dobré. Mohlo by to být horší. Myslím, že z toho hoši vyrostou. ![]()