Novacek co objevuje a potrebuje radu

Ahoj na GC jsem narazil nahodou, mam pujcenou GPS ale chtel bych svoji mam vyhlednuteho Garmina Legend CX nebo si koupit PDA s GPRS .Rad bych vedel zkusenosti s PDA a hledanim kesi jestli je tam naka dobra mapa jako do GARMINA aby to nebylo dobre jen do auta na silnici. Codne chodime takze to vyuziju pri turistice hodne ,ale moznost pouziti i v aute by taky nebyla na skodu.

Martin -CIRA TEAM

ahoj skus do okienka hledej vpravo hore vo forach zadat PDA a objavi sa Ti viac vlakien fora, kde sa to riesilo.

to jsem jiz delal ale nebylo tam to co jsem hleal a chtel vedet. Stac kdyz mi napisete nekdo mam PDA tohle na GC a turistiku pouzivam tyhle mapy a do auta pouzivam zas tohle je to spatne , dobre naka zkusenost k tomu.
Jak je to treba s ETREXEM LEGEND CX pri navigaci v aute vim ze ma funkci krizovatka po krizovatce a sjakou mapou to chodi nejlepe? Je tu nekdo z Plzne co pouziva PDA a je ochtmej se nekdy sejit venku a ukazat jak to s tim PDA chodi a tak?
Martin

Mám PDA a Navilock BT338, na GC a turistiku používám GPS Tuner a nouzově Smartmaps turistické mapy. Do auta TomTom 5. Stačí??

A co toto vlakno: http://www.geocaching.cz/Vlakno.aspx?id=6655
Tam bylo semleto kde co o pouziti PDA