Nove atributy

Ted mi prisel mail o tom, ze Groundspeak implementoval spoustu novych atributu. Ty podstatne:

• rozdeleni significant hike na tri kategorie vzdalenosti
  • oznaceni potreby UV lampy
  • oznaceni potreby nastroje
  • kese pro lyze/sneznice
  • nocni kes
  • drajvka - "park and grab"
  • opustena budova

Dík, jdu si vylepšit listingy.

a zvedli taky maximální počet atributů ?

Tak jsem chtel napsat nove tema o atributech a ono uz je:-)
Novych je 12, vzdalenostni jsou super, UV a nocni potesi.
Ted jich je celkem 59. Jen jestli to lidi poberou a pridaji je do listingu.

neblazni. To by bylo moc radosti najednou…

Už jsem udělal update svých listingů… Hodil by se ještě atribut "Pozor psí lejno" pro pražské parkové kešky :slight_smile:

Úplně ho vidím… :D:D:D

Max. počet atributů je 10, takže nicmoc - to by mohli ještě zvednout, to snad není takový problém - upravit v textu programu jednu konstantu nebo parametr - pokud to mají korektně naprogramované :wink:

Citecka: neco na tenhle zpusob?

No, takovehle amaterske rady mam nejradeji. :wink: Janse, staci prepsat jednu konstantu a na webove strance se zazracne a bez problemu rozsiri misto pro zobrazovani atributu, vsehcny apliakce, ktere atributy pouzivaji, se zazracne nauci s vetsim mnozstvim atributu pracovat, vubec se jim nestane, ze se treba atributy nevejdou na obrazovku v PDAcku nebo mobilu, atd. Nic neni tak jednoduche, jak se na prvni pohled zda.

Jeste vidim nove

• Fuel Nearby
  • Food Nearby

Koukal jsem že atribut vzdálenostu nastavili automaticky na multi-cache. Asi to udělai podle jednotlivých stage vzdušnou čarou a tak se mě u jedný netrefili. Je to dobrý zkontrolovat :slight_smile:

Moje multina je netknuta. Ono by ani neslo jen tak pridat atribut, co kdyby jich uz bylo 10? Spis to asi dali misto toho atributu "significant hike", ne?

Misto atributu Significant hike dali tu vzdalenost 1-10km

B) No místo na stránce GC.com tam mají, což o to - a ostatní SW - budou se s tím muset poprat, což? :wink:

Vsimli jste si nove pridaneho user(s) watching this cache? Nebo to uz bylo drive a ja objevil Ameriku? :smiley:

Objevil jsi ameriku. :slight_smile: Gratuluji.