GARMIN eTREX VISTA HCx nova US + 1GB SD zaruka, doklad samozrejmosti. Mozno dodat i s plnou mapou TOPO 1.2 + Autoatlas CR v.6 { mapa na CD ne na karte , tzn. mozno pouzit i na PC}
Ceske menu
GPS cena - 6390,- vcetne DPH
MAPA TOPO 1.2 + AUTOATLAS v.6 - 1590,- s DPH
GPS+DRZAK na KOLO - 6990,-
Ahoj mal by som zaujem o vistu ale som zo slovenska tak neviem či sa to da poslat aj sem..nenašiel som žiadny mail na vas..tak pošli nejake info [email protected]
Na WWW.WARPSDESIGN.INFO se da kliknout na "Kontakt" a tam je i email. Pokud kliknes na "GPS navigace", uvidis jejich nabidku. Ja uz mam Vistu doma a vse je v poradku. Tak jen doufam, ze vse bude slapat spoustu let bez poruchy. Pametova karta je zdarma (10Kc) a vyrobce je A-Data. Snad bude spolehliva. /Mam od A-Data USB Flash 4GB a je desne, opravdu desne pomala./
To me je jasny. Ja jsem ten pomalej USB Flash disk dostal v praci. Tak jsem si zde jen postezoval ze je od stejneho vyrobce. Protoze jsem si uz pred 3 roky koupil 256MB od Leadteku a ten cte i zapisuje podstatne rychleji. Co ale povazuju za nejdulezitejsi, je spolehlivost. Muze bejt pomelejsi, ale at vydrzi. Uz jsem reklamoval Pretec CF. Sice byla v zaruce, ale jde o data a o cas nez je reklamace vyresena.
JJ to máš pravdu. S menší velikostí Flash či karty je to poměrně jedno. Já teď dostal flash 4GB a to je děs. Bohužel taky A-Data. Co se týče spolehlivosti tak to je dost těžké. Sám používám karty Kingston a ty zatím drží. Snad ještě dlouho budou.
Nyni akce pro geocachery z tohoto fora. Pokud pri objednavce reknete, ze je to inzerat z GEOCACHING.CZ dostanete tuto GPS za cenu 6899,- pri osobnim odberu nebo postovne zdarma pri dobirce… A to uz se vyplati…