Zdravím,
opět se nám po delší době podařilo rozjet dřívě hojně navštěvované fórum o geocachingu. Budeme rádi, když se s námi také podělíte o své zkušenosti na fóru. Budeme také rádi za jakékoliv sdílení. Děkujeme! ;)
Odkaz: geool.cz
Zdravím,
opět se nám po delší době podařilo rozjet dřívě hojně navštěvované fórum o geocachingu. Budeme rádi, když se s námi také podělíte o své zkušenosti na fóru. Budeme také rádi za jakékoliv sdílení. Děkujeme! ;)
Odkaz: geool.cz
nějak tam nefunguje registrace...
nějak tam nefunguje registrace...
Tak to se omluváme. Nepřišel pouze potvrzovací e-mail? Nebo je chyba jinde?
Jo už přišel, ale dost pozdě, myslel jsem, že nedorazí.
Ale stejně mi to nejde, nevím, jestli je chyba u mě nebo jinde.
nakonec to wordpress přihlašovací okno pořád protestovalo, ale u diskuse tlačítko Přihlásit už fungovalo. Nemám Wordpress rád, máme ho i na jedněch pracovních stránkách a po odhlášení mám vždycky problém se znovu přihlásit.
Jo už přišel, ale dost pozdě, myslel jsem, že nedorazí.
Tak to jsem rád, že se to nakonec podařilo vyřešit :) . Každopádně ještě jednou se omlouvám.
Opět problémy, opět nové heslo, opět se zpožděním. Ale vidím, že jde asi o začátečnické fórum, nic proti začátečníkům, ale asi zůstanu spíš tady.
Opět problémy, opět nové heslo, opět se zpožděním. Ale vidím, že jde asi o začátečnické fórum, nic proti začátečníkům, ale asi zůstanu spíš tady.
Zvláštní, že se vyskytují tyto problémy. Ano zatím jsou zde spíše začátečníci. O to víc budeme rádi, když se zapojí víc lidí se zkušenostmi a budou těmto lidem radit :) .
Nově je zde možnost napsat vlastní článek o zkušenostech s geocachingem. Viz https://geool.cz/forums/topic/zajimave-kesky-vlastni-clanek/
Nově je zde možnost napsat vlastní článek o zkušenostech s geocachingem. Viz https://geool.cz/forums/topic/zajimave-kesky-vlastni-clanek/
A v čem je to lepší než zdejší záložka "Blogy" ?
Mno, přijde mi docela komické jít na jedno fórum lákat lidi, aby šli jinam.
Proč se trochu nepředstavíš, aby lidi věděli, s kým mají tu čest? Píšeš o dřívějším fóru a opět bez jména. Na mysterky nejsem expert, ale že by Tomíček a obnova fóra, které před časem skončilo?
Osobně mám pocit, že geocachingu se věnuje na celá řada skupin a je dost na velká roztříštěnost. Proč další fórum, kde evidentně chybí tvůrci obsahu?
Napsat jako "správce", že se dají přidávat články, a pak si na něj jako "běžný účastník" odpovídat, že je to super...mi přijde poněkud komické :D
Ti zkušenější nemají ani tak potřebu o gc psát, oni ho spíš provozují...takže ve výsledku pak píšou obvykle začátečníci pro začátečníky - nemá to moc smysl, ani když vlastně nemůžeš nic prozrazovat - tak o čem chceš pořád psát? Vykrádat geowiki? Není lepší přispívat rovnou tady?
Možná to bude stejné jako s opencachingem a geospy. Tj. založit něco co je odvozeninou něčeho většího končívá brzkým zánikem. Pokud se tam budou bavit začátečníci a někdo jim občas poradí, proč ne? Ale sledovat to nebudu.
Ať už se nám to líbí nebo ne, největší základna diskutujících je dnes stejně na facebooku.
Bohužel i tam je to hodně roztříštěné. Sám jsem asi ve třech nebo čtyřech skupinách a sledovat to tam všechno je (i vzhledem k tomu, jak tamní algoritmy příspěvky servírují) téměř nemožné.
Ať už se nám to líbí nebo ne, největší základna diskutujících je dnes stejně na facebooku.
Bohužel i tam je to hodně roztříštěné. Sám jsem asi ve třech nebo čtyřech skupinách a sledovat to tam všechno je (i vzhledem k tomu, jak tamní algoritmy příspěvky servírují) téměř nemožné.
Ovšem na KsichtoKnize je ještě jeden problém - to, co tam jednou uvidíte, to se v budoucnu takřka nedá najít. Proto mají stabilní fora smysl.
A taky spousta zkušených kačerů není registrovaná na FB.
Osobně mi přijde mimo pokus o paralelní diskusi jako úplně zbytečný. V čem to je kvantitativně lepší? Jediná výhoda by mohla být v tom, že to není tak zahnojené reklamou jako tady.
Proto mají stabilní fora smysl.
My co лицoкнигу nemáme jsme rádi, že nějaké fórum je...
Ovšem na KsichtoKnize je ještě jeden problém - to, co tam jednou uvidíte, to se v budoucnu takřka nedá najít. Proto mají stabilní fora smysl.
Jo, tohle mě obecně v FB světě štve asi nejvíc. Najít zpětně konkrétní příspěvěk v záplavě balastu je často skoro nemožné...
Tak to vypadá, že se nám geool.cz proměnilo na nějaký tuctový web s politikou a jinýmy nesmysly na hony vzdálené geocachingu :blink:
Kdeže ty staré časy jsou :ph34r:
Tak je to nějaké podezřelé.
První podezřelou věcí bylo už to, když správce na Facebooku tvrdil, že fórum přebral po minulém majiteli. Starý obsah byl však pryč a staré fórum nefungovalo už nějakou dobu. Dále ta neustálá propagace (byť ta by ještě sama o sobě neznamenala nic), stejně jako výše zmíněné komentování svých příspěvků.
Překvapí někoho, že v druhé polovině února byl web nabídnut k prodeji? Přihazováním od 890 Kč, cena "kup teď" 3 900 Kč.
Zdá se že chtěl “jen” nahonit co nejvíc přístupů pro lepší cenu domény