Na základě několika příspěvků jsem založil fórum helpdesk. Obsah fóra by měl mít jasnou formu v podobě pouze dotazů a odpovědí bez komentářů, narážek, urážek. Úroveň triviálnosti dotazu není omezena.
Hledám modarátora, který bude zajišťovat dodržování pravidel fóra Helpdesk.
Docela se mi líbilo na novém SuperForu od Mareka, že když se někdo zaregistroval a přihlásil prvně, skočil na intro stránku. A fungovalo to i při prvním přihlášení z jiné IP adresy.. Možná by to byla také dobrá cesta, jak nováčky přímět k tomu, aby četli základní info, návody atd.
Nevím jestli by se mělo tohle forum jmenovat Helpdesk, to moc nikomu neřekne…
No a kdyby bylo třeba, tak bych to moderování zkusil taky.
Vzhledem k tomu, že mně absolutně nedělá problém odpovědět i na ten sebetriviálnější dotaz, ze kterého už ostatním naskakují pupínky :D, a když se tu strhne diskuze na téma neschopnosti či lenosti hledat dnešních uživatelů internetu :D, tak se vždy stavím na jejich stranu, moderátorství klidně vezmu
sorry, znáte to - neschopnost myšlenku udržet, neschopnost myšlenku opustit… Mně se ten tvar lamička strašně zalíbil, vždycky jsem se setkával jen s prostou "lamou" a tohle je takové… něžné
Fórum se jmenuje Poradna. Nikde není psáno, že musí být jen pro začínající. Termínům jako začátečník, lama, nováček se záměrně vyhýbám, abych nemusel řešit dotazy, kolik nálezů ten člověk musí mít a podobné nesmysly.
Edit: Práva moderátora dostal první žadatel (bylo to přes PM). Podle situace bych oslovil i další zájemce, zatím by bylo víc moderátorů tohoto fóra než přispěvatelů
Hele nemohli bychom tuhle aférku už neřešit ;)?!
Hodně lidí to pochopilo, že to bylo myšleno proti Atlasce, která ale je původcem jedné z prvních rozumných reportáží o geocachingu v médiích…
Vážení, jestli nehodláte dodržovat pár elementárních pravidel, tak to fórum Poradna zase zrušim, protože se nebude obsahově ničím lišit od těch ostatních!