Tak dnes v klasickém týdenním přehledovém mailu z Groundspeaku mě zaujala novinka - DVD s průvodcem geocachingu. Tak co, kdo si ho za $22.55 objedná? ![]()
To je úžasné. A introductory price je jen 16,95 dolarů plus shipping. Náhodou to nemusí být špatné. Je hodně lidí, kteří neradi čtou, a tímto způsobem by se do nich mohly bezbolestně dostat užitečné informace.
Pozor ale, nemají verzi v PAL, pouze americký NTSC.
EDIT: Aha, ty to máš už včetně poštovného.
Mimochodem a online měsíčník Today’s Cacher znáte?
Tak jsem to DVD objednal a dorazilo nekdy minulej tyden. Prehrat to slo v pohode jak na PC tak na stolnim prehravaci. Pokud by to chtel nekdo pujcit tak neni problem. Pokud se dostanu na event v Brne tak bych to taky prinesl.
Uroven bych rekl je takova spis lidova a informacne je to delane spis pro zacatecniky.
Předpokládám, že je to v tá američtině ![]()
Asi by to chtělo natočit svépomocí instruktážní filmy v jazyce mateřském a podobných dialektech
Mohla by to být docela legrace a mohlo by to být volně ke stažení …
Lomikare, Lomikare, do roka a do dne. Od ted chodim s kamerou. Vidim svuj cil uplne jasne. V hlavni roli, Kolombo! Scenar uz se rodi. Bude to spis komedie, nez instruktazni video, ale vzdy zalezi na uhlu pohledu ![]()
Je fakt, že na tohle DVD jsem narazil nedávno a říkal jsem si taky, že by nebylo špatné natočit něco takového i u nás. On takový video průvodce třeba zaujme víc než číst Wiki a zůstane to pak v hlavě třeba déle
A nemuselo by to být zase tak složité a náročné, dá se to natáčet po částech…
To zní dobře, máte můj hlas…![]()
Plně s váma souhlasim, nic jinýho tě nenaučí líp, než instruktážní video:-)![]()
Souhlasim,chce to jen nekoho sikovneho a tvurciho,nebo radeji skupinu lidi kteri by to dali do kupy
.Nemuselo by to ani byt volne ke stazeni,staci dat to na YouTube,tam uz si to kazdej v poho najde.
Ja bych rad z jara udelal nightcache,napadlo me,natocit kratky video jako lakadlo a dat ho na YouTube.