Nové geokladno.cz

Oznamuji spuštění nové verze webu www.geokladno.cz . Web je určen všem kačerům – nejen z Kladna a okolí. Chceme se zaměřit hlavně na vaše zážitky spojené s geocachingem. Proto se budeme snažit na webu shromáždit veškera videa související z GC. Pro začátek jsme vložili jich pár ale věřím, že rádi přispějete a další videa budou přibývat. Taky budeme rádi, když přispějete videoreportážemi z vašich eventu nebo různých kešovacích akcí. Věříme, že web bude fungovat dobře a přinášet vám zábavu.

Máte nějaké videa související s geocachingem? Můžete se o ně podělit právě i na geokladnu:)

Ac nejsem z Kladna, rek jsem si ze se podivam ..
Spammer Blocker mne zablokoval - pevna IP adresa v praci… gr.

Tak ted uz by te to nemelo blokovat.

Jeste popostrcim vyse:)

Zajímavé..:slight_smile: mě zaujal ten podvodní caching. Škoda, že nejsem z Kladenska.:wink:

Jako nově přistěhovaný kladeňák mám radost, díky! :smiley:

coze to? … ty jsi kladenak? … hehe… no, tak to preju pekny lov mistnich kesi! .. :slight_smile: B)

Zítra už to budou tři týdny! :smiley: Každopádně zatím bída, odlovila jsem akorát dvě nejbližší a zbytek stále čeká a čeká… :smiley:

Prestehovat se z Decina na Kladno? Osobne bych radsi podnikl obraceny presun…

I kdyz tedy nechapu tak vitam na Kladne… a jsem trosku dotceny ze zadna z tech dvou nebyla moje. To znamena jedine. Mam jich tu malo! :smiley:

ha ha ha :D:D:D

Groundspeak pravidelně pouští do světa různá videa, které nyní můžete sledovat i na geokladno.cz v rubrice přímo tomu věnované. http://geokladno.cz/category/groundspeak-videa/ - postupně budou přidávaná další.

GeoKladno, díky Vám, se pěkně profiluje a denně máme nové příspěvky. Věřím že si cestu na náš web naleznou i nekladeňáci :slight_smile: - Touto cestou děkuji za podporu a ostatní zvu k nám na web :slight_smile: