Nove kesky

Cituji z jednoho logu: “Zrovna jsem byl ve sprse, kdyz mi pipla nova keska…”

Ja chci taky, aby mi pipla nova keska. Poradi mi nekdo jak toho dosahnout? :wink:

no chod do sprchy :wink:

A nebo na to kašli a specializuj se na FTF na cache, které jsou mimo Prahu :slight_smile:

Tak jsem se vratil ze sprchy… a nic !!! :frowning:

Předtím než vlezeš do sprchy musíš zaplatit.

Souhlas. Me to sice pipne, ale vzdy nejak pozde. Navic jsem v praci. Vcera a dnes jsme jeli az kolem 16. hodiny na dve kese a kupodivu dva panenske logy. Jenze nam je obe vycoudil Cacheman, ktery zase zrychloval jak se zkracovala vzdalenost ke kesi:-))

No vidíš :slight_smile:

A já lovil Jánský vrch, zrízeno 27.4.06, já tam byl 30.4. a FTF

A jen jsem to tam vybral, tak tam vyrazilo spousta lidí :slight_smile:

Kromě Prahy je možné FTF ulovit docela snadno. Např. o víkendu jsme s Gastonem odlovili skoro týden staré Jalovce u Valtínova, Horní Cerekev taky dlouho odolávala, moje CRC - Cimrman´s railway cache čeká na FTF doteď.

A podívej se třeba na Ranský jezírka, jak dlouho ty byly..nepokořeny !!! :slight_smile:

Tak treba Ransky jezirka me treba pekne s…, protoze o Velikonocich jsem v techto koncinach byl. A autor je zrejme v tu samou dobu ukladal. :frowning: A vyrazit tam znovu po tydnu, je ponekud z ruky.

To nic nemeni na puvodni otazce, to posilani novych kesi je tedy nejaka feature PM? Nebo to jde i jinak?

Uz to, ze nejsem z oblasti, kde rostou kesky jako po desti, nemohu byt FTF sampion :wink:

Presto, nebo prave proto bych byl rad informovan o tom, co se okolo sustne.

No tuším, že na to musíš být Premium member nebo mít “přítele na telefonu” o:-)))

Toto je jen pro Premium:

Instant Log Notifications

For some geocachers, the weekly cache notification email is just not enough. If you absolutely must be the first to find a newly published geocache, you cannot do better than to be instantly notified by email when a new cache becomes available. You can choose to have the notification sent to any email address you like, or even your email-enabled mobile phone! With several log options to choose from, including “Found it”, “Didn’t Find It”, and “Enabled” you’ll be constantly updated on geocache happenings in any area you choose.

Zde komplet popis výhod Premium

nebo si napiš skript, kterej ti bude kontrolovat stránku tvých nejbližších nenalezených keší na GC.com a pří změně ti pošle echo…

A nemůžeš ten scipt někde hodit, pro nás, co to až tak neumíme??

Upravit si ho pro svoje parametry už bych uměl.

Už nemusíš zaplatil jsem si Premium member a je po ptákách.

A byl to fofr. V 10:30 jsem objednal a ve 20:00 jsem se stal Premium member.

Hanba, hanba vám! Premium membership kazí hru. Kdo na to má $, bude mít FTF. Prakticky si je kupujete. Fuj tajbl.

Ty to delas kvuli FTFkam?Dorkiho stejne nedozenes :-)) To by jsi mohl take nadavat ,ze mas napr.jen Geko a druzi maji CSx-ko.Holt za vic penez,vic muziky.Mj.ja PM nejsem a taky ziju,a obcas to FTF-ko take mam.

Nebuď nervák. Já to vlastně ani kvůli FTF nedělal - mi může být ukradený v noci vstávat a někam letět hledat cache.

Zaplatil jsem ten symbolický poplatek na podporu gc.com. Tam je těch 30 doláčů zaslouženejch, ale těch cca 250 Kč, co si strhne Česká spořitelna, to mi bude hodně dlouho ležet v žaludku.

A jak kazíme hru? To nechápu. Přece tím, že je někdo Premium Member nekazí hru (jedině má snad výhodu na těch FTF). Ale já myslel, že to všichni děláme pro potěšení a ne pro nějaký body (za který si stejně prd koupíš o:-)))) )

Sportu zdar, geocachingu zvlášť !!!

Za platbu kartou by měla banka strhnout poplatek obchodníkovi, jinak se snad ani ze zahraničí nic kupovat nehodí…

PM je jedna z možností, kterou geocaching cacherům umožňuje. Je zcela v souladu s pravidly. PM může zakládat cache, které jsou dostupné pouze pro jiné PM, čímý se ale nevytváří elitní klub, ale zavádí jistá úroveň “ochrany investic” (založení cache, pokud má nějak vypadat, může stát i několik set korun). Míra tolerance BM vůči PM závisí na:

• podílu PM v místní komunitě

• míře strupáctví

Být Premium Member není nic neetického, nekalého a špatného.
Jinými slovy - je-li ze sta geocacherů jeden PM, bude to mít těžké. Bude-li jich třeba čtyřicet, nebude proti tomu nikdo nic namítat.

Věnovat se geocachingu pouze “pro body” není zakázané a není na něm nic odsouzeníhodného. Není nic nemorálního na tom, chce-li mít někdo nejvíc (čehokoliv), pokud toho dosáhne legálními prostředky. Už si přestaňme konečně hrát na klub ublížených! Někdo prostě miluje cache ve stavu Virgin Intacta, někdo raději zajetou v 100% hledatelném stavu s přítelem na telefonu.

Mám pocit, že kolem Brna ještě pár Virgin Intacta keší je, stačí se jen sebrat a zdolat dvacetimetrovou borovici. Sám jsem našel několik keší třeba měsíc po založení a měl jsem FTF. V aglomeraci se můžou všichni možná přetrhnout (no v Brně tak všichni tři…), aby byli první. Jakmile je ale cache 50 km daleko v nejistém terénu, vydrží klidně i déle…

Virgo intacta, když už, sakra.

Já bohužel nemám žádné lano ani jiné horolezecké vybavení (a bohužel ani zkušenosti) - jak to dopadlo s tou Husqarnou ?

:-))))) Právě uvažujeme o tom, že budeme připravované městské cache vyhlašovat dopředu na fóru a FTFkaři budou mít domluvenou schůzku v nějaké přilehlé knajpě.