Nové mapy.cz - beta verze

Proč konec? Zadávání souřadnic je pořád stejně přes loc:

Mně tedy mapa najde bod na souřadnicích i bez loc, není třeba ani N a E (FireFox 4)

Zapíchne to akorát šipku do mapy Čech a pak abych to půl hodiny přibližovala…
To jsou pořád všude jen samé úpravy k horšímu!

To je zvláštní, mně to rovnou přizoomuje (a to tak, že pak naopak oddaluji).

Mě to taky tak dělalo ale podle mě to bylo starým explorerem. Tam mi to dělalo to samé, doma na opeře mi to jede bez problémů. I zoomování.

Naštěstí to zatím nechali na old.mapy.cz.

Tak už fungují prokliky z listingů gc.com na mapy.cz.
Měření vzdáleností už běží bez omezení počtu bodů, takže plánování dlouhých štrek nic nebrání.

Prokliky z PDAčka, t.j. na m.mapy.cz z Opery Mobile nefunungují vůbec. Nerozbalí se ani ta mapa :frowning:

No já jsem s novým vzhledem docela spokojen - jsem takovej flagmaticky oddaný a přizpůsobivý. Má to jeden háček. Pokud jsem připojen přes Wifi doma, kabelem v práci je vše OK, ale když jsem připojen pře T-Mobile picmickou, tak se mapy natahují, ale zobrazí se pouze dvě lomítka :o, jinak nic. Nevíte někdo, co má T-Mobile proti mapy.cz?

nešlo mi to vytisknout. Vytiskl jen asi 2 cm široky proužek a pak závěr stránky

Tak to je fofr, tři dny nic a jen si tady člověk postěžuje, tak se to za hodinu rozběhne…

Mě se tam nelíbí měření vzdálenosti. Dřív se to ukazovalo v bublině, teď v postranním panelu i s naklikanými body a azimuty, a celková vzdálenost, která jediná mě zajímá, je až dole. Aby se to dalo stáhnout do navigace, k tomu to není, a s krokoměrem a buzolou nechodím. Ale ten proklik na číslo popisné/orientační se mi líbí. Do teď to šlo jen na www.katastr2.cz. To zas bude mysterek vyluštěných od stolu…

mapy.cz beta = ux fail
přepínání map nanic
měření vzdálenosti - okno nejde skrýt, celková vzdálenost, což je asi nejpodstatnější údaj, se ukáže až na konci.

je toho víc…

Děkuji za radu.
To je hned jiná práce;-)
Doufám, že to tak zůstane…

Tema zamykam, posledni prispevek (souvisejici s jinou betaverzi) presunut do vlastniho tematu