Ahoj,
chtěl bych se zeptat jestli jsem jediný nebo jestli to je správně že vidím premium keše na mapě a to nejsem premium uživatel. Sice na internetu si je zalogovat nemůžu ale najít jí a zalogovat se do logbooku bych mohl.
a seš si jistý že jsou to nefunkčnosti? Včera došlo ke změně vzhledu gc.com, tak se holt smiř s tím, že jiné už to nebude… (až teda na ten ignore, ten je podivný), ale nejsem PM, abych to mohl ověřit
Jsou "nefunkčnosti" v tom smyslu, že ve staré verzi to fungovalo a tady to vůbec není. Takže pro mě je nová verze map zatím krok zpět, nevýhody převažují nad výhodami.
k tomu co ti "nefunguje": nova mapa je stale v beta verzi, ALE STARA JE PORAD POUZITELNA - vpravo nahore mas "Back to original maps" - personalizace mi na ni krasne funguje, PQ jdou taky, ignore jsem nezkousela, nemam v nema zadnou kes
jinak v dalsi verzi novejch map se ma objevit:
Pocket Query integration
Caches along a route
Trackables support
Real-time chat
Presence
…and other cool feature ideas suggested by you. Discover how to help us improve the maps…
EDIT: tak jsem to zkusila a vazne to zobrazuje ignorovany kese… divna to vec
Použitelná je, ale třeba ta personalizace je jen poloviční, protože se nalezené keše sice odliší smajlíkem, ale nejde vypnout jejich zobrazení.
Takže celkově, ve staré mapě není vše, co tam bylo dřív a co jsem bohužel používal a v nové mapě není vše, co bylo ve staré a co jsem bohužel používal… Ono je to nakonec jedno, mapa nějak funguje, keše najdu. Ale byl jsem zvyklý si nějak připravovat keše na vícedenní offline kešování, hlavně v cizině a to teď je složitější.
Tak teď už právě nikde. Ale dřív bylo na staré mapě možnost zatrhnout "show number on maps", na mapě se u keší zobrazily čísla a v pravo u seznamu keší také, což se dalo dobře použít při papírové přípravě, viz. např. obrázek.
Petulinka: Nj, to je jim blízké. V další verzi map si pokecáme (no to je opravdu důležité), ale budeme se koukat na disablovaný a ignorovaný keše.
Naštěstí už v tom dávno nehledám logiku.