citace z logu: “Found, August 18: … cachi jsem videla, ale nenapsala jsem zápis, dopíšu pozdeji. …”
Uz tomu nejak prestavam rozumet, jak si nekdo muze takovyto nalez na GC.COM s cistym svedomim zalogovat??? Prece kdyz hodlam zapis do kese udelat z jakehokoliv duvodu pozdeji, tak snad pocka i to logovani na netu, ne?
Kazdy slusny geocacher by u kese, kterou jen videl a nemoh se zalogovat napise na net ke kesi poznamku, ze se nemohl zalogovat z tohoto a z tohoto duvodu. Todle mi prijde seriozni reseni. Ale privlastnovat si neco co neziskal mi pripada velice sproste.
Souhlasim, jen pripomenu, ze hlidat logy je zodpovednost vlastnika cache, ostatnim do toho celkem vzato nic neni.
Novackum se takove prehmaty stavaji, jeden zalogoval asi s mesicnim odstupem jednu mou cache 2x, kdyz jsem ho upozornil na omyl, jeden log smazal, vyreseno.
Pred mnoha a mnoha lety, za sedemerymi rekami a sedmerymi kesemi zilo 12 malych geocacheru. A ti se po predlouhych debatach dohodli, ze vsechny takoveto problemy jsou jen veci vlastnika kese, a kdyz on log uzna, tak je platny i kdyby nalezce videl kes jen z dalky. A tak se take stalo. No ale to uz vam vypravel i moudry Haggaeus. Ja sam jsem dvakrat log do kese neucinil, protoze jednou byla zamrzla v parezu, podruhe na ni hnizdili brabenci.
Přesně tak. Taky se nám podařilo najít olbřímý mravenčí hnízdo a s Ivet se domluvili na WRITE A NOTE, ale po domluvě s majitelem keše a jeho doporučení to nakonec bylo FOUND IT, ale stejně se tam pudem ještě podívat. Ivet si totiž mezi dárky v keši všimla plyšovýho medvídka… :-)))
Jakozto vlastnik cache jsem jednou uznal nalez na me cache a nalezce jsem vlastnorucne dopsal do logu na cache. Stalo se tak, ze jsem mel cache obtiznosti 1,5 a udrzba parku mi cache presunula do koruny stromu do vysky cca 8m a tim zmenila obtiznost na 5. Nalezce mi tehda poslal foto a diky tomu jsem svoji cache objevil a po cca 14 dnech sundal z toho stromu a s ohledem na nepredvidatelnou zmenu obtiznosti jsem i uznal log. Je to cache “Zizkova mohyla”.