Kdyz jsme u tech cd.... Jel jsem s kolem z prahy do tabora. V patek rano, 9:14 z hlavaku. Plan se zdal byt skvely, ale pak to zacalo....
Dejstvi prvni, pokladna. Prosim jednou do tabora. Pokladni neco busi do compu, pak prohlasuje 160Kc. ????????? Si dela prdel? Co jasem vycetl z IDOSU, ma to stat 124. Je, prominte, ja jsem omylem zmackla do Sobeslavi...hihihi. Vyborne. At ziji inteligentni pokladni. Vyse ceny uz mne nemuze rozhazet, to mam za to, ze jedu sam a cd nemaji trojdeni zpatecni jizdenku.
|Dejstvi druhe, jizdenka pro kolo. Pokladni: Coze to chcete? Ve vsech R je pry povina trezervace mista na kolo. Coze? to jsem v zivote neslysela, zkuste to u okynka s rezervacema. Dalsi fronta, dasli slecna, dalsi udiv.. Coze? Co to je? Ale PC mi hlasi, ze to nejde.... po ctvrt hodine odchazim, ze se domluvim primo s pruvodcim.
Dejstvi treti, pruvodci: Jojo, to jo zname, date mi 76Kc z kolo. ????? Si dela prdel? Normalne ve vlaku chtej 26... No jo, ale ta rezervace stoji tech 50. Ale kdyt jsem v tom hitalku sam, ja si to nechci rezervovat, ja si to kolo chci prepravit v ramci uschovy behem prepravy.... Ale to nejde, musite zaplatit rezervaci..... maje jedine kolo ve vlaku tedy zaplatilo rezervaci, asi aby jsme se naprali o misto s temi ostatnimi neviditelnymi okolo...
Dejstvi ctvrte, pojkladna Tabor. Chci rezervaci na kolo na nedeli vecer, do prahy, rikam te pani... v nedeli asi tech kol pojede vic, tak si to koupim hned, at mam klid... Ale to nejde, pise mi to, ze je vse obsazene.... Vsechny vlaky? Ja na to... Ano, vsechny.... Tak to jsem bud v riti, nebo ta zenska nevi, o cem mluvi. V nedeli navecer dochazim k tomu predem plnemu vlaku a odjizdim do rpahy v hitlaku naplnenem 3 koly, z nichs vsechny platily rezervaci pruvodcimu, protoze vsichni dostali stejnou informaci, ze je plno...
At jizi CD dlouho a zdrave, my je proste milujeme. Verni zakaznici.