Novohradské hory - FTF po 10ti měsících

Byl jsem teď na dovolenej v Novohradských horách - v Nových Hradech v infocentru mě zaujala pěkně provedená brožura "Novohradské hory Geocaching" - je tam popsáno několik okruhů v okolí, souřadnice kešek, zajímavosti, mapky, fotky, bylo to i ve verzi pro cizince v němčině a angličtině a zcela zdarma B)

Tož jsem si to tedy vzal a cestou na Kamenec hned jednu z keší odlovil - nalezení bez problémů, krabička jako nová, ale jaké bylo moje překvapení, když jsem v ní našel prázdnej logbook a ta keš byla založená loni v září :o

Až na ubytování u notebooku mě došlo, proč tak tomu je - na GC.com tyhle keše nejsou, často jsou i v konfliktu s oficiálníma. Asi nebudou ani v jiným systému, takže není kde zalogovat :frowning:

Brožurky jsou pěkně udělané, mají super web http://geocaching.pokladynovohradska.cz/, dostali na to i nějaký grant od kraje, ale s GC.com to jinak nemá asi nic společného. Ale pokud vám tohle nevadí, třeba tam ulovíte taky nějaký FTF :wink: Kdo najde všech 15 keší, čeká na něj prý prémiová s coinem.

No jak to tak ctu, tak tam evidentne slo pouze o to, ziskat grant, ach jo.

Jo jo, grant je grant :frowning:

Jinak ty reakce v diskusi na jejich stránkách se mi ale ani trochu nelíbí. Zcestná myšlenka publikace těchto keší na GC, a vlatně ani jejich styl.