NOVOROČNÍ DÁREK ZE ŽEBRÁKA

Krásný nový rok všem kačerům z blízka či daleka,
sice už Vánoce byly a dárky už jsou rozbaleny… jelikož spousta kačerů tento čas aktivně využívá ke kešování při cestách po příbuzných, ze Silvestra či jen tak po výletech, rozhodl jsem se tento den (1.1.) otevřít všechny své cache, které jsou jinak pro PM i pro Member členy.

Jedná se o:

ZEBRACKE POVESTI 1: Turkova rokle

• 79 Favorite [cache]GC2FFAG[/cache]

ZEBRACKE POVESTI 2: O nazvu Zebraka

• 58 Favirite [cache]GC2GQY2[/cache]

ZEBRACKE POVESTI 3: Bozi muka

• 132 Favorite [cache]GC2GQTV[/cache]

ZEBRACKE POVESTI 4: O Loskovsku

• 48 Favorite [cache]GC2HQWT[/cache]

ZEBRACKE POVESTI 5: O hastrmanovi

• 167 Favorite [cache]GC2PVYB[/cache]

ZEBRACKE POVESTI 6: O slepem mladenci

• 104 Favorite [cache]GC2YBR5[/cache]

ZEBRACKE POVESTI 7: O kaplicce sv. Blazeje

• 64 Favorite [cache]GC2WXMD[/cache]

ZEBRACKE POVESTI 8: O zazracne studance

• 109 Favorite [cache]GC2YP23[/cache]

ZEBRACKE POVESTI 9: O zeleznici v Zebraku

• 103 Favorite [cache]GC33T9V[/cache]

ZEBRACKE POVESTI BONUS: O pokladu

• 76 Favorite [cache]GC34294[/cache]

Moc mě mrzí, že série nejde díky žákům místní základní školy a části neukázněných kačerů držet na memberu pořád, ale věřím, že takto potěším ty, co sérii zaregistrovali a PM nejsou.

Ať se Vám u nás líbí.

Alke04
owner

No, škoda,že jsem to nevěděl dřív,takhle už je program na odpo jinej:(,tak snad jindy.Tuhle serii bych si taky jednou rád prošel.

To je hezký a mrzí mě že spousta kešulí tak prostě být musí, třeba [cache]GC376HZ[/cache]…

Zároveň se mi ale dere na mysl:
"To neděláš dobře s tou sirkou, Jaromíre!" B)

Listingy jsem si stáhnul, tak snad nebude ownerovi vadit, když si to odlovím někdy během roku. Vypadá to zajímavě.

Myslím, že takhle do neuděláš jako jediný :wink:

Ownerovi to určitě vadit nebude, pokud se ke keším budeš chovat ohleduplně - budu za tvou návštěvu rád. Jen pozor - občas cache přesouvám a tak než vyrazíš, napiš, pošlu aktuální PQ.

Díky za toto info.

K tvým krabičkám se snad ani jinak, než ohleduplně, nejde, když jsi tak příjemný owner :wink:

Také děkuji za možnost uložit si listingy, určitě brzy vyrazíme.Už jsem o sérii slyšela, ale dnes to opravdu nešlo.

Díky, ráno jsem se rozhodovala, kam vyrazit na novoroční kešování a tohle opravdu sedlo. Parádní zábava, při odlovu finále Telefonní keše jsem si říkala, jestli jste doma :slight_smile:

Díky Alke04, i já si stáhla listingy. Letos bych ráda vytáhla partu a rodinu na ty tvé pověstné poklady. Díky za pozvání :slight_smile:

Děkuji všem za návštěvu a listingy opět (bohužel) zavírám. Kdo jste se nestihl zalogovat, zde jsou odkazy:

Pověst 1: Geocaching
Pověst 2: Geocaching
Pověst 3: Geocaching
Pověst 4: Geocaching
Pověst 5: Geocaching
Pověst 6: Geocaching
Pověst 7: Geocaching
Pověst 8: Geocaching
Pověst 9: Geocaching
BONUS POVĚSTÍ: Geocaching

Telefonní procházka: Geocaching

PŘÍJEMNÝ ROK 2012 PŘEJE ALKE04

Velké díky, pět z pověstí máme odlovených z časů, kdy byly k dispozici všem. Moc se těším na ten zbytek. Pěkný nový rok!

…škoda, že mi jen o pár minut uteklo stažení listingu Telefonní procházky.

Pošli mi mail, pošlu ti její listing. Nemám problém - nebazíruji na minutách.

Děkuju!

Akce se snad povedla - děkuji příchozím za návštěvu a kdybyste někdo cokoliv potřeboval - prosím už jen na mail. Téma zamykám.