Novy engin na GC.com?

Ahoj nekdy od zacatku tydne se zmenil primy link na mapu kesi. z www.geocaching.com/seek/gmnearest
na Geocaching
prestalo mi to fungovat ve firefoxu, a znacne se mi zpomalilo nacitani kesi…
deje se nekomu neco podobneho? …
pristupuju na GC z nekolika PC v praci i z domova, obcas se mi stane, ze IE se na minutu-dve zasekne a "neodpovida" …
da se z toho dostat nejak ven? puvodni link uz nefunguje.. :frowning:
Dik.
Milda

Zvláštní. Mě to ve FF funguje v pohodě a načítání keší na mapě se zrychlilo:o
Jen čas od času se kousne třeba načítání té "bubliny" o keši. Tak zmáčknu něco jiného …a něco se stane a je to zase v pořádku.:slight_smile:

No asi něco zase upravují… u mapy kešek je odkaz na Order a Topo Print at MyTopo.com což tam myslím před tím nebylo (ale pro českou republiku to nefunguje) a v listingu kešek se u atributů objevují šedivé čtverečky za nevyplněné atributy a je jich tam už 12 místo stávajících 10… ale nastavit jde stejně pořád jen 10 a je tam tuším nový atribut lov - hunting.

Jeden musí být navíc kvůli needs maintenace (bily kriz v cervenem poli). Ale proc dva navic tak to nevim.

Jo ale ta nahledova mapa nahore - to je vychytavka - nahled jakoze kde je priblizne - a kdyz na to kliknes tak mapa s presnym umistenim (bouhuzel nikoli fotomapa)

To je asi pravda, nicméně dřív se nezobrazoval šedivý prázdný čtvereček (že by pozůstatek nějakého ladění webu?) a ten druhý mne taky nenapadá, co by mohl být…

Jo a v keš mapě se disabled ikonky už nezobrazují podbarvené žlutě, ale šedivé.

no a co teprve to, ze kdyz je vyplneny final waypoint v listingu a kesku najdes, tak se ti pak po zalogovani ukaze v nahledove mapce tam, kde opravdu keska byla seda bublina.

Co? Kde? Nejak jsem to nedokazal u zadne kese najit. Nebo to vyzaduje aby byly final coordinates viditelny waypoint se skrytymi souradnicemi? Jestli jo, hod sem nejakou kes co to ma.

treba motorove vozy rady 810… tak nejak se to jmenuje, kes od autora jmenem grafikon, vychozi souradnice jsou na nadrazi praha-zvahov, seda sipka pak ukazuje na final waypoint (pokud mas nelezeno)
P.S. tak je to tahle [cache]GC19GG8[/cache]

edit: ted koukam, ze uz to tam zase neni, to jsem blazen…

Mě to zase včera na té spodní mapě ukazovalo šedou bublinou všechny additional waypoints, i když nespolupracuju s tou opicí (nějak to nechápu a zatím nemám čas to řešit). Pak je to ukazovat přestalo a pak ta mapa při snaze přepnout úplně zmizela:o Teď už je to v pořádku.

A všimla jsem si i další věci - docela nepříjemné - dnes při vyjmutí coinu z mystery cache se u logu ukázalo, že jsem coin přemístila z výchozích souřadnic na souřadnice finálky:o

P.S. pro Sobikovy: Ten šedivý čtvereček navíc je tam asi čistě z estetických důvodů - prázdné místo by vypadalo divně:).

Numira: jestli jsem tu popsanou funkci pochopil, tak to by možná nebylo moc dobré. Našli by se kačeři, kteří u "neprolomitelných" mysterek provedou virtuální login, na mapě kouknou kde je finálka a šupky, dupky zalogovat, ať je to kompletní. No sice má každý své svědomí, ale myslím, že těchto případů by bylo u mnoha náročných mysterek hodně.
Ale možná jsem to jen celé špatně pochopil. :slight_smile:

No, pochopil jsem to stejně. A tudy cesta IMHO nevede…