Dnes jsem objevil novy firmware 3.70 pro GPSMAP 60Cx/60CSx/76Cx/76CSx
Hm zatim ani nebudu instalovat,zadne zmeny co bych uvital…takhle profily jako z colorada,to by bylo fajn ![]()
Zkousel jste jiz tento FW nekdo instalovat do americke 60CSX? .. jede dobre? .. je nutne nejak instalovat cestinu?
Zkousel jsem to na "ceske" 60CSx a tam to funguje zatim bez problemu…
Čeština se "instaluje" stejně jako do všech předchozích firmwarů, tzn. programem GarPatch.
Na mé záložní 60CSx je firmware 3.70 už asi 2 hodiny, samozřejmě český a v pohodě. I když je pravda, že nějakých rozdílů jsem si zatím nevšiml. Ale to je tím, že pozornost věnuju spíš změnám v novém firm. Colorada.
EDIT: Asi to z toho vyplynulo, ale pro jistotu ještě uvedu, že tu 60ku mám americkou verzi…
Tak nakonec jsem ho tam stejne zkusil nahrat:) mam US verzi a zatim nevidim rozdil,funguje bez problemu,cestina se instalovala klasicky pres gerpatch.
Ponekud jsem vzhledem ke "kvalite" posledniho SW Garminu vahal, ale nakonec updatovani 60 Atlantic na verzi 3.7 bez problemu. Stacilo restartovat, vsechno nastaveni zustalo jak bylo vcetne prednastavene cestiny.
Čauky
Jen by mě zajímalo v jakém firmware je zobrazení družic barevně. Včera jsem si zakoupil tento přístroj a mám satelity jen modré. Všude čtu, že jsou barevné. Není to důležité, ale jen že mě to zajímá. Mám firm.: 3.60
Předem všem moc dík
Dá se to nastavit v menu: "Single color" vs "Multicolor"… Na verzi firmware to podle mne nezávisí.
jj. :o dík za info. Jsem s tímto přístrojem ještě v plénkách ![]()
Když je teďka ta krize dá se ještě koupit z Ameriky 60 nebo colorado levněji?
mám pocit že ceny se nijak nezměnili, je to levnejší , ale z důvodu stále stoupajícího dolaru už to neni tak výhodné jak bývalo zkus mrknout třeba na ebay, ale radši bych počkal aspoň do jara nez začne kešerská sezóna, třeba kurz eště klesne. Samozřejmně musíš ešte přičíst dopravu ale to už snad nebude tolik. ![]()
Dík
Uz jsem to tu nekde psal v samostatnem threadu, u me se novy firmware projevil negativne v tom smyslu, ze po vypnuti pristroje se ozve vysoky ton, takove piskani, ktere nejde vypnout jinak nez vyndanim baterek. Po opetovnem startu musim sva osobni nastaveni znovu nastavit.
Mam 60CSx koupenou v CR v r. 2007 u autorizovaneho prodejce, s legalni mapou, ceskym navodem, ceskym prostredim, proste bez jakehokoliv svindlu ci komplikace. Presto jsem s novym fw kde ? No kde ? V prdeli, Kefalín !![]()