pratele, kdyz tu mluvite o 60(76)CS(x), musim se zeptat na jednu vec.
umi tyto typy, nevim jak to spravne pojmenovat, online data output pres USB ci serial port ? ...ze by Garmin byl v tomto pripade jen prijimacem a zobrazeni by se provadelo napr. v notebooku.
Ma to mraky datovejch formatu, tak se pro jistotu ptam. Vsechno se ma zkusit :)
Jasne ze to jde. Pres USB i RS-232. Pres USB nejsou na vystupu data ve NMEA formatu ale jen v Garmin. Do NMEA to jde prevadet bud pres Spanner, nebo pres GpsGate ktery je ale placeny.
Zdravim, po aktualizaci firmwaru mi to zacalo delat divnou vec, pri navigovani na bod mimo silnici. Nakresli spojovaci caru z mista kde jsem na bod na ktery naviguju, ale jak se pohybuju, ta spojovaci cara se neprekresluje, ale zustava stale tak, jak byla vykreslena puvodne, to znamena spojuje misto, kde jsem byl, kdyz jsem zadal navigaci a misto kam chci navigovat. Sipka a odpocitavani vzdalenosti je v poradku, ale tohle ne. Dela vam to taky tak? Je to opet dalsi chyba FW, ktera see vyskytla odstranenim nektere predchozi chyby, presne jak jsem si myslel? Ach jo…
[quote]
Colonel74: Zdravim, po aktualizaci firmwaru mi to zacalo delat divnou vec, pri navigovani na bod mimo silnici. Nakresli spojovaci caru z mista kde jsem na bod na ktery naviguju, ale jak se pohybuju, ta spojovaci cara se neprekresluje, ale zustava stale tak, jak byla vykreslena puvodne, to znamena spojuje misto, kde jsem byl, kdyz jsem zadal navigaci a misto kam chci navigovat. Sipka a odpocitavani vzdalenosti je v poradku, ale tohle ne. Dela vam to taky tak? Je to opet dalsi chyba FW, ktera see vyskytla odstranenim nektere predchozi chyby, presne jak jsem si myslel? Ach jo...
[/quote]
To skoro vypada, ze ti ten FW jen "prepl" nastaveni ukazatele smeru na ukazatel kurzu-tak se na to kukni do nastaveni u navigacniho ukazatele. Muze to byt ale samosebou i neco jineho, ale spis jde opravdu jen o zmenu tohoto ci jineho nastaveni (napr. i prichytavani sipky k silnici atd.)...
Při starém FW, nějaký 2.xx, šly prošlé trasy ukládat jen do paměti přístroje a zobrazily se mi v "Uložené prošlé trasy", odkud jsem trasu mohl natáhnout zpět do mapy nebo se po ní navigovat zpět. Teď mám FW 3.30.
Jestliže mám zaškrtlé “Uložit pr. trasu na kartu”, trasy se mi uloží na kartu a mám je v seznamu. Odtud je mohu ale jen vymazat, zpět do mapy je nedostanu.
Jestliže nemám zaškrtlé “Uložit pr. trasu na kartu”, po projití trasy přepnu “Zázn. pr. tras” na “Vyp”, tak se mi trasa na kartu neuloží, ale ani se mi nevysvítí tlačítko “Uložit”. To už je tam jaksi nadbytečné, je pořád šedé. Tzn., že už nejde ukládat trasy do paměti přístroje ani si je natáhnout zpět do mapy? Chápu to správně?