Nový GPSMAP 60CSx Updates

GPSMAP 60CSx Ver. 3.50 as of Aug 02, 2007
http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-00422-00

Přehled změn:

*  Change number of lines of text in the address field on map feature review page from 4 to 6.
* Improve robustness when recovering from a partial map load.
* Limit number of custom POI bitmaps to 64 to ensure enough memory resources.
* Added better compatibility with Mac computers in USB mass storage mode.
* Improved pedestrian route calculation for shortest distance method.
* Added ability to recalculate a direct goto route.
* Fix issue where MPC maps could potentially cause a shutdown.
* Address issue where nearest points search would skip some points.
* Changed datum used in the the SWEREF 99TM grid to GRS80.
* Changed datum used in the the Estonian grid to GRS80.
* Fix potential shutdown when using TOPO West 1999.
* Fix potential shutdown on track setup for data card when track log files have long file names.
* Corrected French translation for 'Log track points'.
* Improved promptness of the turn review popup.
* Improve track log recording for sensor products to continue recording sensor data even when GPS doesn't have a fix.
* Fix potential shutdown when propagating in a cul-de-sac across a map boundary.
* Added more time zones.
* Fix potential shutdown when clearing recent find list when custom POI with custom bitmaps are in the list.
* Add A905/D900 unlock code communication protocol.
* Make route recalculation on MPC maps behave like City Navigator maps.
* Remove lithium ion as a battery choice.

Tak jsem to zkusil přes WebUpdater a češtinu mi to vyměnilo za španělštinu :o :stuck_out_tongue: …no kolik jazyků znáš…

problem s viditelnosti uzivatelske POI jen od meritka 200m uz nejaky update firmware resil?

Toto se da nastavovat ve vlastnostech mapy, v nastaveni zobrazovani. Jak se presne polozka jmenuje si nepamatuji, vecer se kdyztak podivam.

V mapě menu -> Nastavení mapy -> body (symbol vlajky), tam uživatelské body a nastavit max. měřítko

aha :slight_smile: super, diky

Zajimalo by me kolik lze do tohoto pristroje ulozit kesek. Nekde jsem cetl ze 500 a nekde 1000. Zalezi i na velikosit karty? Diky za info

1. Na kartě nazáleží, ta je jen pro mapy a uložené tracklogy. Waypointy se ukládají do interní paměti.

také mě varovali, že můžu uploadem ztratit češtinu. Je to pravda, je nutné použít garpatch pro tento upgrade abych neztratil češtinu

Jak jiz psal abakus, do pristroje 1000, ale 60CSx ma moznost ulozeni bodu jako uzivatelsky POI (na kartu) a tam toho muzes mit kolik chces…

Myslíš pomocí cGPSMapperu nebo je nějaká další možnost, která mě unikla ?

Pomoci garminovske utility POI Loader. Je to nekde na jejich webu.

Radost byla predcasna. Stale je vidim je pod meritko 200m. At mam nastavene v menu mapy cokoliv :(.

Super, díky. A to sem myslel že svoji GPSku znám …

Jeste si nastav Mapove body na 200m a uz je uvidis…

Zde je :

Nepomohlo. muzes se mi ozvat na ICQ? 321-573-527

Tak sem to vyzkoušel, a nefungují správně Custom symbols. Když ten samý gpx soubor nahraju do GPS přes MapSource, tak je to v pořádku, přes POI loader sice body v GPS jsou, ale symbol je šedivé kolečko :frowning:

Musis si k tomu stahnout ten obrazek a teprve az pak nahrat do GPS.