Chybí jeden pokyn: jeďte na dálnici. Místo něj je origoš Miloslav. Prosím otestujte tento hlas a napište mi vaše reakce, moc se těším. Pokud by tu byl nějaký zvukař, ozvěte se též.
Tak, ozkouseno na vylete - vse funguje OK, az na to, ze jsme celou cestu premysleli, kam si tu slecnu zavrel (tipovali jsme nejakou plechovpu bednu) ze to ma takovou divnou akustiku:-D Ale to nema na funkci vliv - DIK - muselo to dat dost prace!
Nikam, jen do pokojíčku :-), snažil jsem se s pomocí dek na palandě, aby nevznikaly ozvěny, ale jak je zesílená hlasitost, tak to tam vyleze. Mikrofon byl taky jen obyčejný za kilo k počítači.
Tak jsem včera vyzkoušel na cestách po Praze a musím říct, že se podle toho nedalo jezdit. Instaloval jsem na TT5 na mobilu Nokia 6600 a chtělo by to asi resample (obecně byl i dřív problém s hlasy na TT5 pro mobily). Na druhou stranu jsme se tomu fakt zasmáli, tohle žvatlání už hodně dávno neznám .-) (ale snad brzo znovu poznám). Dobrý počin.
Teď přesně nerozumím, co tím myslíš. Na mém PDA FSC Loox C550 běhá jak má a hlášky by měly být přesně stejné s Miloslavem. Je něco v tomto smyslu špatně?
Mno, zrovna testuju TomTom one, tak oba zmiňované hlasy vyzkouším. Miloslav mi už trochu leze na nervy :D. Jinak doporučuju z výchozích hlasů Barbaru od bratrů Slováků a pro pobavení třeba maďarštinu (nic proti maďarům ;))