Oznamuje sa svetu, ze dnes o 9.00 sa narodil maly Simon z teamu DainOliku - gratulujem a nech sa dari ![]()
take gratuluji ![]()
Veliká gratulece k dalšímu FTF ![]()
Dane, taky velka gratulace a at Vam Simon roste jako z vody
Taky preju, at se jim vsem dari! ![]()
také mu přeji hodně štěstí do života a hodně nalezených krabek a FTFek
gratulace… chudák malej ještě neví co je to georobotek B)
Obrovská gratulace i od nás všech - Štěpula už se těší na kámoše ![]()
Jj, to je úděl potomků kačerů. Jinak samozřejmě blahopřeju.
Velká gratulace od Sobíků… Nebyl náhodou Olík ještě v neděli na 10Y eventu? Že ty jsi ji nechal skákat v pytli.
Ať se oběma daří, zdravíčko přejeme.
Anupev se též přidává
Jak říká pan Spock: Žij dlouho a prosperuj ![]()
Pochopitelně se přidávám s velkou gratulací.
ten saman taky musi vsechno vykecat ![]()
moooc dekujeme za vsechny i smskove gratulace
pokud jsem nekomu neodpovedel, tak to se moc omlouvam, ale je to ted narocne ![]()
Také gratuluji, myslím, že chvíli si ještě vystačí s tím gumovým kačerem:D
Gratuluji velmi a moc… Nebylo by foto s GPS? ![]()
Taktéž se přidávám ke gratulaci! (Tedy na můj vkus gratuluji dost pozdě, ale jako chronický štamgast a jeden z posledních mohykánů vymírající sekce gratulace jsem přehlídnul prosté oznámení :D)
Nechám holt na příště nějaký to místní pivo bokem :D:D:D
Nechci tady Dainovi lizt do vlakna, ale jestli neporidil takovouhle fotku, tak je to fakt fail. B)
Připojuju se ke gratulantum (i kdyz jsme se potkali jen jednou na Geojesenikach).
Na ostravskem 10y eventu jsme se segrou EndoTo resily, kdo dalsi den porodi-jeji geodcera se narodila den po eventu FM geopokec.![]()
Také se připojuji k blahopřání. Také už o pořízení malého GeoRobotka uvažujeme, ale než to člověk řádně vycvičí … ?!? Tak, ať se daří a hodně dobrých keší.
no my mame ten nejnovejsi typ robotka - vcerejsi model, a u nej udajne není gps potreba ![]()