Nový "kolega"?

Narazil jsem na zajímavé logy někoho, vyskytujícího se pod nickem Baaruunkaa. Zajímalo by mě, co napsal do logbooků.

Musí to být kouzelnice (kouzelník), protože např. Hradiště u Černovic našla daleko dřív, než bylo vůbec publikované [:)]

No taky to bylo “poměrně těžké” [:D]

Uz jsme si ji vsimli take a smazaly z logu.[li]

No to je teda hyenismus [8o|]

Co když je to nějaké dítě, lovící spolu s rodiči už na svůj nick? Já bych nebyl hned tak přísný. [Z]

Jenze je divny kdyz do logu napise pouze:     :-)   a jeste ke vsemu kes kterou logovala byla disabled.

Taky jsem ji vymázl z Najštejna. Všichni kdo tam byli, ví jak je těžká na hledání. Nicméně jsem jí poslal mejla: Chce to napsat více, nez smajlíka. Prístí týden se vydám na kontrolu kese Najstejn, tak zjistím, jestli je tam tvuj log nebo ne. Pokud je, omlouvám se.

Proc by (nekdy) nestacil smajlik?

Pokud neni log podezrely komplet (napr. neodpovidajici datum), mohls taky nejdriv vyrazit na kontrolu, omrknout papirovy log a az pak mazat. Ono to zas tak nespecha...

Ale to jen tak mimochodem, nehodlam vam do toho kecat.  

Zalogovat “disabled” cache se da..sam jsem byl taky prekvapenej[^o)],konkretne na VFOM serii na Katerine.Pokud si Barunka dela legraci,tak by ji to mel nekdo vysvetlit[8o|]

Google mi vrátil tohle

tak těžko říct, jestli je to ona, v každém případě jsem si ale hezky počet  [Y]

[quote] lamin: Zalogovat "disabled" cache se da..sam jsem byl taky prekvapenej[^o)],konkretne na VFOM serii na Katerine.Pokud si Barunka dela legraci,tak by ji to mel nekdo vysvetlit[8o|]
[/quote]

Jenze tato cache byla disabled protoze byla ukradena tak ji asi nemohla najit [<:o)] kdyz jsme ji nenasli ani mi.[I]