Novy obrazec - Knoflík

http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=50.78955118763657&lng=14.709062576293945&zm=14&mt=m

Mobil se mohl pri publikaci upipat :slight_smile:

kdy to místní puritáni zaseknou - já jen že teď na 12 dní odjíždím, tak už to asi nikdy neodlovím :smiley:

No někdo si s tím vyhrál. Uvidíme, jak dlouho to vydrží.

Seznam obrazců v ČR:
smajlík (disable)
šipka
kolečko
šipky proti sobě GC27QXM
kosočtverec (archivováno)
knoflík GC29NV3

Prej knoflik… Jasnej ritni otvor!

Uz du psat NA logy, dyt na to koukaj i deti :o:o:o

Jsem zvědav, kdo udělá první obrazec ženského klína "y".

Moc pekne - asi se stavim jak pojedu do Decina na navstevu.

Jinak k novym obrazcum. Tak nejak si rikam, ze Valassko je asi hodne bohem zapomenuty kraj :wink: To ze tu mame nejvetsi obrazec si jeste temer nikdo nevsimnul (teda krome tech co si ho uzili v ramci keskobranni B)

Toz sa tesime na navstevy :slight_smile:

Knoflik docela dobry, mezi 23:40 a 3:30 jsme odlovili 17FTF a 3DNF.

Jsem si večer říkal, kdo se tam požene dělat FTF :slight_smile:

me se moc nechtelo, mel jsem za sebou 12 kesek Oldrichov-Hejnice - Libverda a okoli (Pomnicky bonus, vorbach, vinicna atd… ) ale ukecali me :wink:

Mňo kosočtverec už tu byl… na docela stylovém místě - poblíž Dubí na bývalé E55. Ale dlouho nevydržel…

Jo, docela jsem zíral, když se mi z ničeho nic objevilo 28 notifikací - současně totiž byly vypuštěny první 4 kusy jablonecké varianty "MHC", "BMC", "PMO" a spol…

Tož ale ke knoflíku: najde se někdo na nedělní dopoledne? Já ještě nikdy nic takového nelovil, tak si to chci zkusit :smiley:

může někdo vysvětlit, proč jsem tohle vlákno četl kolem půlnoci a pak od rána nemohl najít ani přes vyhledávání?:o
a ještě dotaz…
Tam (u klobouku) mne ale zaráží věta z listingu:

To se teď může publikovat keš na omezenou dobu s předem plánovanou archivací?

To bylo někdy zakázané…??? Pokud vím, tak v pravidlech se pouze píše, že zakázané jsou dočasné cache které by byly publikovány na méně než 3 měsíce… tohle je 4,5 měsíce…

Zřejmě se jim nechce déle poskytovat údržbu … přeci jen je těch cache hodně …

No tak zakazane to asi neni, ale jaky ma smysl vypustit serii, aby se za par mesicu stopla?

Ma smysl protoze byla pripravovana pro zavod - Keskobranni. A aby si toho uzili i ostatni kaceri, tak bude chvilu zachovana - pres leto, kdy bude nejvic casu k odlovu. Pres zimu nema cenu v tehle kotarech takovehle mnozstvi krabek udrzovat. Nektere zustanou jako samostatne… to uz je na zvazeni tech co zakladali.
Toz tak

Toz dik za vysvetleni :smiley:

A jaký smysl má zakládání podobných sérií, když (původním) smyslem geocachingu je propagace turisticky atraktivních míst? :wink:

Pokud byla zakládána pro závod, tak její zachování pravidla přímo nařizují.

I když, logičtější by mi stejně přišlo místo "31.10. bude archivována" napsat něco jako "krabky, které nepřežijí zimu, již nebudou obnoveny"

Jen technická : [color=red]toto není info ze serie Knoflík[/color]. Serii Knoflík hodláme udržovat dokud nás to bude bavit.

Pokud se na zimu ukáže potřeba, celou serii do jara odstavíme (včetně odebrání krabiček) a na jaře opět zprovozníme.

Info k současnosti: Všechny cache již mají své FTF, všechny byly odloveny. První team v noci udělal 17 FTF, druhý nálezce brzy ráno kompletně nalezl a zalogoval celou serii včetně bonusových mysterek.

Kolega Kmochy právě navrhuje a pouští do výroby samolepku s motivem serie Knoflík určenou pro všechny ty, kdož najdou komplet všechno.

[center]Vítejte na Knoflíku [cache]GC29NV3[/cache] , [/center]
srdečně Vás zve celý tým ve složení : Bohouscl6, Kmochy, Baloo90210, PrincAgir