Moc pekne - asi se stavim jak pojedu do Decina na navstevu.
Jinak k novym obrazcum. Tak nejak si rikam, ze Valassko je asi hodne bohem zapomenuty kraj To ze tu mame nejvetsi obrazec si jeste temer nikdo nevsimnul (teda krome tech co si ho uzili v ramci keskobranni B)
Jo, docela jsem zíral, když se mi z ničeho nic objevilo 28 notifikací - současně totiž byly vypuštěny první 4 kusy jablonecké varianty "MHC", "BMC", "PMO" a spol…
může někdo vysvětlit, proč jsem tohle vlákno četl kolem půlnoci a pak od rána nemohl najít ani přes vyhledávání?:o
a ještě dotaz…
Tam (u klobouku) mne ale zaráží věta z listingu:
To se teď může publikovat keš na omezenou dobu s předem plánovanou archivací?
To bylo někdy zakázané…??? Pokud vím, tak v pravidlech se pouze píše, že zakázané jsou dočasné cache které by byly publikovány na méně než 3 měsíce… tohle je 4,5 měsíce…
Ma smysl protoze byla pripravovana pro zavod - Keskobranni. A aby si toho uzili i ostatni kaceri, tak bude chvilu zachovana - pres leto, kdy bude nejvic casu k odlovu. Pres zimu nema cenu v tehle kotarech takovehle mnozstvi krabek udrzovat. Nektere zustanou jako samostatne… to uz je na zvazeni tech co zakladali.
Toz tak
Jen technická : [color=red]toto není info ze serie Knoflík[/color]. Serii Knoflík hodláme udržovat dokud nás to bude bavit.
Pokud se na zimu ukáže potřeba, celou serii do jara odstavíme (včetně odebrání krabiček) a na jaře opět zprovozníme.
Info k současnosti: Všechny cache již mají své FTF, všechny byly odloveny. První team v noci udělal 17 FTF, druhý nálezce brzy ráno kompletně nalezl a zalogoval celou serii včetně bonusových mysterek.
Kolega Kmochy právě navrhuje a pouští do výroby samolepku s motivem serie Knoflík určenou pro všechny ty, kdož najdou komplet všechno.
[center]Vítejte na Knoflíku [cache]GC29NV3[/cache] , [/center]
srdečně Vás zve celý tým ve složení : Bohouscl6, Kmochy, Baloo90210, PrincAgir