Novy rekord: 312 kesi nalezeno behem 24 hodin

Just wanted to let you know that a group of cachers (including me) has set the

new 24 hour record for finding the most caches in a 24 hour period today.

Details for the new record . . .

The group of cachers:

Ed. The AlabamaRambler

Max, Nannypoppy

Mike from Cache & Keri

Golf from GolfNutz

Roland, darth_maul_3

Tammo, Spuchtfink

Michael, MZielinski

Carsten, geoPirat

(the first 4 cachers are US, the last 4 cachers are from Germany)

Vehicle: Chevrolet 12 pass. van

Units: Garmin 60C, 60CS, 60CSX and 2610

Caches found: 312

Caches with DNF: more than 40

All numbers are preliminary as I might have made counting mistakes during the

run.

How: with the help of the team members and local cachers, planning & planning &

planning and thanks to the owners of the caches this run could be done. Thank

you to all those who helped us achieving that goal, we had a great time and much

fun.

Where: Dallas / Fort Worth Area

When: 20th of may starting at 09:10 till 21st of may at 09:10

Rules of the recrun: See postings in the TXGA forum / Geowoodstock4 (you have to

be registered to be able to access the forums, I think).

To musi byt docela pruda to logovat :)))

To musí být “krásné” logy

100/312 Už ani nevíme, kde to bylo, ale určitě se nám tam líbilo. IN: něco co už si nepamatujem OUT:nic

Nechapu co ti lidi z toho “zavodu” muzou mit. Neni lepsi hezky v klidku kochat se z okoli a vstrebavat dojmy…

Přesně. Přijde mi to uplne o nicem. To radsi za den najdu kesky dve, ale poradne si je uziju… :wink:

To uz neni geocaching v tom pravem slova smyslu ale je to jen honicka. Radsi by meli jit do prirody.

Mám pocit, že to nebyl jeden člověk, ale že jeli paralelně. Takže když vytvoříme virtuálního cachera a domluví se nás třeba 20, můžeme za jeden den zalogovat třeba 20x20 logů. Ale o čem to je? O zápis do Guinessovky? O dobrý pocit?

Já si to raději užiju, projdu se přírodou a přijdu na jiné myšlenky.

Jediné, co na tom mohlo být zajímavé, byla logistická příprava na takovou akci. Jinak asi nic. A pokud to lovil celý tým lidí, tak bych to ani jako rekord nepočítal.

A co jako…? Jet Chevroletem a sbírat cache… Zlatý český lesy!!!

Nekomu to treba poteseni prinaset muze. Vlastne proc ne. Mne osobne se na geocachingu libi, ze ho kazdy muze provozovat svym vlastnim stylem. Kazdy od toho ceka neco jineho. Nekdo zkratka ma rad pesi vylety do prirody (vcetne mne), nekoho zas bavi najit co nejvic cachi za den (i to bych si mozna ale jednou klidne zkusil. Mohla to byt celkem sranda.)… aspon je to pestrejsi.

Jasne, ale co je spatneho na tom, ze to nekdo dela jinak.

Krom toho nezapominejte, ze v Americe jsou trochu jine cachovaci pomery nez tady (napriklad pocet a hustota cachi).

Klicnik: Vzhledem k tomu, ze uvadej jako dopravni prostredek 1 auto pro 12 lidi, tak bych rekl, ze lovili vsichni najednou.

Proste bych to jenom tak hrozne nedemonizoval. :-))

Já vždycky vyrazím na dvě, ale najdu jenom jednu :frowning:

No, to by mne snad ani nebavilo. Více jak tři za den jsem neudělal a ani jsem to neměl v úmyslu. To raději i jednu za týden, ale vychutnám si ji a když je to hezké místo, tak tam třeba i hodinu zůstanu a kochám se. Ale jak už tu padlo, každý si na tom vezme, co mu dělá radost. Když tím neškodí druhým, tak proč ne.