Mám pocit, že to nebyl jeden člověk, ale že jeli paralelně. Takže když vytvoříme virtuálního cachera a domluví se nás třeba 20, můžeme za jeden den zalogovat třeba 20x20 logů. Ale o čem to je? O zápis do Guinessovky? O dobrý pocit?
Já si to raději užiju, projdu se přírodou a přijdu na jiné myšlenky.
Jediné, co na tom mohlo být zajímavé, byla logistická příprava na takovou akci. Jinak asi nic. A pokud to lovil celý tým lidí, tak bych to ani jako rekord nepočítal.
Nekomu to treba poteseni prinaset muze. Vlastne proc ne. Mne osobne se na geocachingu libi, ze ho kazdy muze provozovat svym vlastnim stylem. Kazdy od toho ceka neco jineho. Nekdo zkratka ma rad pesi vylety do prirody (vcetne mne), nekoho zas bavi najit co nejvic cachi za den (i to bych si mozna ale jednou klidne zkusil. Mohla to byt celkem sranda.)… aspon je to pestrejsi.
Jasne, ale co je spatneho na tom, ze to nekdo dela jinak.
Krom toho nezapominejte, ze v Americe jsou trochu jine cachovaci pomery nez tady (napriklad pocet a hustota cachi).
Klicnik: Vzhledem k tomu, ze uvadej jako dopravni prostredek 1 auto pro 12 lidi, tak bych rekl, ze lovili vsichni najednou.
Proste bych to jenom tak hrozne nedemonizoval. :-))
No, to by mne snad ani nebavilo. Více jak tři za den jsem neudělal a ani jsem to neměl v úmyslu. To raději i jednu za týden, ale vychutnám si ji a když je to hezké místo, tak tam třeba i hodinu zůstanu a kochám se. Ale jak už tu padlo, každý si na tom vezme, co mu dělá radost. Když tím neškodí druhým, tak proč ne.