Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG

Jak v GG označím nálezy labek? Plugin mi po klepnutí na “Načíst nálezy (API)” hlásí “Message: Authorization has been denied for this request. “ Zbylá 2 tlačítka mi též moc nepomůžou. Jaký je správný postup?

Napred musis GG prihlasit ke gc.com (Nastroje, Nastaveni, Geocaching API).

Gorde, oprav mě, kdybych nepsal pravdu, ale plugin pro autorizaci používá přihlašovací údaje ze souboru …\data\script\groundspeak.config.pas

Jazzlinka má pravdu předsedo. Jen to není úplně bezpečné uložení hesla.

Ahoj, na MEGA GeoSlovácko 2026 byly publikovány dvě série experimentálních labek, tzv. LODESTONES vedle dalších několika standardních sérií. Ty jsou na serveru pod kódem eventu GCBAZ67. Ale ty dvě série LODESTONES tam nejsou, a navíc ani nejsou na mapě. Bylo by prosím možné tyto dvě série vytvořit. Jedná se o tyto:

Láska prochází žaludkem / Love through the stomach

Láska prochází žaludkem2/ Love through the stomach2

Předem děkuji. S pozdravem MikiHamza

1 Líbí se

Vypadá to, že tyto nové “LODESTONES” labky nelze načítat starým API. Bude to chtít detailní analýzu a hlubší zásah do serveru / pluginu.

1 Líbí se

Díky za informaci, i když není pozitivní. Bohužel ty labky už jsou mimo provoz, takže se mi je ani přes server lab2gpx už nepodařilo stáhnout. Tak budu čekat, že si s tím místní odborníci nějak nakonec poradí.

Ahoj, chápu, že se k Lodestones labkám přes API nedá dostat. Ale mám rád pořádek v DB, tak si je budu muset vytvořit ručně. Než se do toho pustím, neměl někdo podobný nápad, případně nekontaktoval třeba někdo autory? :wink:

Ahoj jen se zeptám co si mám představit pod tímto pojmem Lodestones labka?

Jak jako ty labky vypadají? Nebo o co přesně jde? Nikde jsem nic nezaznamenal :confused:

Viz Lodestone – Shop Geocaching

a And Now For Something Completely Different... - General geocaching topics - Geocaching Forums

No to je šílený. Ach jo.

Hodlam udelat jejich stahovani, ale zatim jsem se k tomu nedostal.