Novy slovensky powertrail GTB

Tak nasi bratri maji konecne svuj prvni opravdovy PT. Serie cita 100 krabek + bonus. Vypada to docela zajimave, nebude to jen bezduche kesovani kolem silnice, ale pekne v terenu cca 40 km.

http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=a8fb14cc-bc15-43e8-8ea4-79a08e47d148

Nooo, to je za rohem. Zajímavé

aneb "nikdy bych nevěřil, že budou mít slováci víc rozumu než co je tady"…

tomu bych neříkal "Power Trail". Je snad Kapr nebo Za šipkou taky Powertrail?

To opravdu neni power trail ani nahodou.

Bohudík to není powetrail :slight_smile:
Ještě bych upozornil na Krmesov, který má 60 krabek a taky takhle pěkně v terénu a přírodě. Je ale drobátko dál na Slovensku. Viz [cache]GC2F4ZQ[/cache]

Otazka je co si kdo predstavuje pod pojmem power trail :slight_smile: Pod elektrickym vedenim neni siroko daleko zadny :-)) Ma to byt pocet 100 a vice nebo snad jednoduchost jejich ziskani? Kazdopadne je to celkem jedno, sami autori si to nazvali "Green Trail Bratislava". Ja mam serie v prirode narozdil od strilejicich taky myslivcu (neplest s hajnymi) a "ekoteroristu" rad, tak ze uz se tesim az vyrazim.

Je to velky pocet kesi (nejcasteji u cesty), ktere lze velmi snadno odlovit. Presny pocet kesi neni rozhodujici, ale melo by to byt ve stovkach kesi. V porovnani s jiz archivovanou E.T. highway serii je mnozstvi 100 kesi zanedbatelne, ale u nas by se ty mega PT delaly velmi spatne.

Oni tomu říkají "green trail", to mi příjde víc odpovídající.

Mohl by to být pěkný výlet, ale asi se o něj nenajdou jako vždy zájemci.

Arne1: ja bych rekl, ze urcite najdou. Nicmene osobne to chci jit urcite dva dny. V tahu to urcite pujde dat taky, ale na muj vkus uz moc velkej hunt.

Určitě to chce rozdělit na vícekrát, však ta Blava není zase tak daleko.

A jinak - vím jak to dopadá když sháníme zájemce o nějakou výpravu.

Vždycky v blbý čas. :stuck_out_tongue:

Nojo, ale jak má člověk vědět kdy není blbý čas ?
Mám dojem, že každý víkend je blbý čas.

Hlavně je málo víkendů!!!:smiley:

já bych taky vyrazil, urcite to chci dat na 2x, tech 40km je fakt dost na jeden zátah…stacila mi sipka za 1 den a uz jsem toho mel plný …

Vypadá to krásně, ideálně tak rozdělit na půlku na dva dny (nebo na tři) a strávit víkend v Blavě.
Snad se tam někdy kouknu :slight_smile:

GTB je velmi hodnotná séria, najmä pikoškami, ktorými vedie. Mnoho z nich nepoznajú ani miestni fajnšmekri (teraz už áno:).
Nie je to klasicky vedený okruh s tradickami okolo trate, skor take tulanie sa lesnymi chodnickami - velakrat sa treba vracat, robit mensie okruhy, pustat sa za sipkou, tipovat odbocky. Ukryty su vselijake, pestre a najdu sa aj mysterky, ci multiny.
40km je zavadzajuci udaj, realne chodnikmi a cestickami to bude asi dvojnasobok. Vcera som presiel cosi viac ako polovicu za 13hodin cisteho casu a 60km lesnej trasy, na kole (ale tie odlahlejsie kesky, kde bolo treba viac klesat a stupat som vynechal).
Odporucat mozem bicykel, na 90% je nan idealny teren a je to mozne zvladnut za 2 dni. Pesi mozno za 3, pre zdatnych turistov. Prevysenie celej trasy mozem odhadnut medzi 3000-4000m stupania, rovnako klesanie.
Ale celkovo je to nadherne straveny cas v peknej prirode, na miestach, o ktorych doteraz malokto vedel. Dufam, ze sa vam u nas bude pacit B)

Na Slovensku mame tiez nieco podobne - Krmesov poklad, cez 60ks kesi v kopcoch a nerobi sa z toho take halo. Sam som tam este nebol, no ak planujete ist na dovolenku na Svk do Kremnice a okolia kuknite #01-Krmesov Poklad - Smerovnik, link: http://coord.info/GC2EXGW

nechystá se někdo k Bratislavě ?