Nový typ kešky

V PQ se mi objevil nový typ kešky, tak jsem pátral a jedna se objevila: GPS Adventures Maze Exhibit - Minnetrista

Moc jsem nepochopil její smysl. 

The GPS Adventures Maze is a traveling educational exhibit developed to teach people of all ages about navigation, GPS technology and geocaching.

Volne bych to videl na neco jako zauceni novacku s navigaci, GPS, kesingem... takovy vyukovy event :)

No zase nejaky specialni typ eventu - pisi o tom primo na titulni strance GC.com. Ale asi to bude jen Groundspeakovska zalezitost (aspon autorem toho prvniho eventu tohoto typu je primo Groundspeak), cili u nas to nejspis nehrozi - i kdyz mohu se mylit…

Propagacni akce na seznameni se s geocachingem, pro laiky s vyukou orientace pomoci GPS, dalsi moznosti vyuziti, vymotani se z “bludiste” za pomoci GPS, Aneb co je dovoleno bohovi…

[quote] minarjo: No zase nejaky specialni typ eventu - pisi o tom primo na titulni strance GC.com. Ale asi to bude jen Groundspeakovska zalezitost (aspon autorem toho prvniho eventu tohoto typu je primo Groundspeak), cili u nas to nejspis nehrozi - i kdyz mohu se mylit...
[/quote]

Nějak jsem se tím před týdnem proklikával a dostal jsem se myslím i k možnosti založení....

Vždyť "výukový" event je u nás skoro každý. Jako třeba 3. Plzenecký geopotlach . Nejsou tak grandiózní jako ten v US.

Prostě groundspeak přidal ikonku. [;)]