Já jsem asi z těch natvrdlejších, ale můžu se zeptat, k čemu je to dobré a jak se to liší od vyhledávávní na Googlu ? www.google.com
Krom toho, že při prvním spatření názvu té nové domény mě napadlo něco o nekalé soutěži v rámci obchodního zákoníku.. jako třeba "parazitování na pověsti".
No nejsem si jist, ale tuším, že musí být minimálně 3 znaky jiné… takže si dej pozor na krádež. Jinak naprogramovat cosi co se tváří jinak než google, ale ve skutečnosti to na tom jede, by asi někteří z nás zvládli, jen nemají tu nutnost tvořit jednou vytvořené.
Od vyhledávání na google se to neliší, protože je to celé postaveno na google technologii (která je od google veřejně dospupná a zdarma). Google custom search ale nabízí, několik optimalizací - upřednostňování některých domén (u mě .cz a wikipedia) a jazyků (cs). Výsledky jsou myslím docela relevatní. Jiank mě živí počítačové kurzy, a veřte nebo ne, 95% lidí začátečníků neumí napsat google… A kdo někdy zkoušel hledat na seznamu, ví jak je to frustrující…
Berte to tedy opravdu jen jako takový pokus
Nechapes protoze nepotrebujes. Toto je ukazka open technologie a jejiho vyuziti. Ja na svych webech take pouzivam vlastni vyhledavani. A jak nekdo rekl proc vymyslet jiz vymyslene. Kor kdyz to ma takove funkce o kterych se muze ostatnim komerecnim vyhledavackum jen zdat.
mno, těch pár centů mě rozhodně neuživí (ale kéž by)
Jinak prostě mám radost, že to funguje, tak jsem se s tím pochlubil.
A k té druhé části - ono si to samozřejmě rozumí i s jinými tématy, ale je hezké mít mít gc.cz, gc.com a obě wikipedie hezky srované na prvních 4-5 místech (pro srovnání, mě se třeba gc.cz na velkém senamu neobjeví ani na první stránce)
A jinak - napsal jsem na právní seznamu.cz a požádal je, ať řeknou, jestli jim to vadí nebo ne.
Pokud potřebuješ rychlé vyhledávání keší skrz gc.com, pak jako praktičtější vidím postup jako na coord.info…tj. udělat url redirect na vyhledávání keší přes geocaching.com/seek. A nebo rovnou napsat vyhledávací plugin do firefoxu.