Nový vzhled gc.com

Tak jak se Vám líbí, nelíbí?

Mě osobně přijde vzdušnější, než dříve, ale nic se nemá přehánět. Teď je se mi to zdá že to trochu moc natáhli. Chudák moje kolečko na myši.

Teď na to koukám jak puk. Všechno je strašně daleko od sebe, předtím to bylo takové hezčí a člověk měl pocit, že něco odlovil třeba u vlastního profilu. Nyní tam je pár keší… proč jen musí všechno furt měnit a není tam nikde tlačítko pro starý vzhled? :frowning: A navíc to kompletně rozházelo statistiky na profilech. Doufám, že se na gc.com plácnou přes čelo a hodí starý vzhled.

Je to hrozny a silene to zprasilo statistiky v profilu… Chjo
A zase nefunguje nekolik html prikazu…

Tě buch. Je to optimalizovaný na poměr stran 16:10, ale mají tam blbě formátování, takže na jiných rozměrech se obrázky překrývají.
Nelíbí se mi to vůbec
A teď koukám, že mi to rozsypalo obrázky v listingu mých keší.

a hlavně mi to rozesralo listing ke keši co ted připravuju :@

Tak mně se to osbně líbí, jak tu padlo, je to vzdušnější teď aby to konečně běhalo svižně jak by mělo :smiley:

Já si myslím, že je to trošku lepší, než to bylo, avšak potřebuje to ještě hoooooooooodně odladit… Toho bílýho prostoru je tam až moc…

Mám takový pocit, že v groundspeaku mají superširoký monitor :expressionless: a nějak se jim tam rozsypaly mezery :frowning:

SniperCZ:
No za těch pár minut se mi povedlo už 2x 500-Internal server error.

nefungujou ani greasemonkey skripty…

To jim to spíš jen někdo hacknul a pohrál si se vzhledem :slight_smile:

jak tak koukám, tak se jim povedlo kompletně upravit tag "border" a všude dosadit nuly, vypadá to hrozně! :frowning:

Kdyby jenom zprasilo. My tam nemáme vůbec nic.

boooze ty tomu dali na prdel

Fujtajbl!:o
Ne, že bych byla kdovíjak staromilská, ale nový kabát gc.com se mi nelíbí ani "cobysezanehetvešlo"! Krindapaní, proč si neustále musí někdo dokazovat svoji nepostradatelnost!:o
Oli

Ja ji tam nastesti mam, ale ty tabulky v profilu jsou fakt vylozene HNUSNY!
A kdo tiskne listingy na papir tak bude jeste vetsi ekolog, pac toho bileho mista je tam pozehnane, no asi pro poznamky…

Ale objevil jsem jednu věc. Konečně do listingu jde napsat "č". Nevím, jak dlouho už to jde, protože jsem žádný dlouho nevytvářel, ale teď už se mi ho tam povedlo dostat. Tak alespoň že to nějaké klady má.

Bléééé :frowning: zprasily se mi listingy kua… :@ a je to totálně rozplizlé… achjo :frowning:

Já bych to ‘č’ klidně oželel. Na noťáku to vypadá úplně humusoidně. V my profile (teď už vlastně v your) mi pravej sloupec překrejvá poslední logy…Hrůůůza!

A co jsem tak koukal ke kolegům, tak všichni v profilech statistiky mají, jenom mi tam máme ho… Čím jsme si to zasloužili?

No když člověk si dá verzi pro tisk, tak papír ušetří, nesmí tisknou přímo to co vidí.