Teď na to koukám jak puk. Všechno je strašně daleko od sebe, předtím to bylo takové hezčí a člověk měl pocit, že něco odlovil třeba u vlastního profilu. Nyní tam je pár keší… proč jen musí všechno furt měnit a není tam nikde tlačítko pro starý vzhled? A navíc to kompletně rozházelo statistiky na profilech. Doufám, že se na gc.com plácnou přes čelo a hodí starý vzhled.
Tě buch. Je to optimalizovaný na poměr stran 16:10, ale mají tam blbě formátování, takže na jiných rozměrech se obrázky překrývají.
Nelíbí se mi to vůbec
A teď koukám, že mi to rozsypalo obrázky v listingu mých keší.
Fujtajbl!:o
Ne, že bych byla kdovíjak staromilská, ale nový kabát gc.com se mi nelíbí ani "cobysezanehetvešlo"! Krindapaní, proč si neustále musí někdo dokazovat svoji nepostradatelnost!:o
Oli
Ja ji tam nastesti mam, ale ty tabulky v profilu jsou fakt vylozene HNUSNY!
A kdo tiskne listingy na papir tak bude jeste vetsi ekolog, pac toho bileho mista je tam pozehnane, no asi pro poznamky…
Ale objevil jsem jednu věc. Konečně do listingu jde napsat "č". Nevím, jak dlouho už to jde, protože jsem žádný dlouho nevytvářel, ale teď už se mi ho tam povedlo dostat. Tak alespoň že to nějaké klady má.
Já bych to ‘č’ klidně oželel. Na noťáku to vypadá úplně humusoidně. V my profile (teď už vlastně v your) mi pravej sloupec překrejvá poslední logy…Hrůůůza!
A co jsem tak koukal ke kolegům, tak všichni v profilech statistiky mají, jenom mi tam máme ho… Čím jsme si to zasloužili?