Ahoj,
jsem sám, koho opravdu velice nasral nový vzhled GC.com?
Vadí mi především:
musel jsem opravovat všechny listingy, prostě to všem ty listingy absolutně rozhodilo
taková malá mapa - s tím ať jdou do háje, předtím jsem měl pěkně velikou roztaženou a přehlednou
písmo hůře čitelné
tragicky upravené kaskádové styly, které bohužel radikálně znehodnotily naše statistiky - např. sloupečky a podobně
Takovýhle drastický změny ve vzhledu přeci dělat nemůžou, to je proti zdravému rozumu… A nebo maji naprosto neschopné programátory a designéry, kteří nebyli schopní domyslet důsledky :-(… Každodně tím mnoha kešerům přidělali neskutečně mnoho práce :-(… Vědět to o měsíc příve, tak si za tohle fakt neprodlužuji PM…
No silene… :@
Hlavne ta uzka kratka nudle na sirokem monitoru…
Pokud nekdo prijde na to jak to ve Firefoxu vratit pomoci "opice" zpatky, tak ji snad zacnu pouzivat…
presne co pise nosferatu XIII. vsechny listingy ok, designg je lepsi modernejsi a myslim ze ho jeste poladi co se tyka barev (nevyrazne sloupce, radky), jedine co mi vadi je sirka, ale snad to taky zmeni. celkove spokojenost.. a neremcejte porad na vsechny zmeny!
Ta uzka nudle asi bude optimalizace pro ajfoun (ten taky nemam rad)
Za posledni rok mam opravdu pocit ze groundspeak je tu od toho,aby kacerum zneprijemnoval zivot.
Ach jo. Zas to chvili potrva,nez ty nove silenosti neci sikovne rucicky napravi.
Ač mne předchozí změny obvykle nenadchly, tak tentokrát to tak špatné není.
ad 1) jaký sis to udělal, takový to máš (u mě dobrý)
ad 2) jak - malá mapa? Já vidím beta mapu větší než byla ta stará
Pohroma pro široké monitory. Připadám si jak když na to koukám hradní střílnou. Klasická mapa už zná smajlíky, ale na té nudli už je nepoužitelná. Beta mapa zůstala betou, takže pořád si nepamatuje pro příště stav zatržítka Enable personalisation. Já se snad tu umaštěnou opici naučím.
Jo, a i BM členům se taď na mapě ukazují PM keše. Pěkné.
Mé shrnutí: Designově i funkčně zbytečná změna. Něco se zlepšilo, spousta toho rozházelo, práce navíc, ro jo. Ale nedá se říct, že by mě to přímo nasralo.
Design se nezlepšil, ale ani nijak výrazně nezhoršil.
Listingy se mi nerozházely, jen se trochu změnilo písmo (k horšímu), ale problémy některých nechápu
Mapy mám roztáhlý skoro na celou obrazovku, nevím, jaký problé s tím kdo má (možná u velkých monitorů)
Staré mapy začaly zobrazovat personalizaci, bohužel na GoogleChromu nefungujou
Nové mapy se trochu zlepšily
Rozhasilo to statistiky, to se zase časem spraví (chudáci programátoři)
Klasika jako vždy. Na nějakém hodně navštěvovaném webu se něco změní a lidi hned nadávají. Pořád stejné. Stejně si budete muset jako vždy zvyknout a pokud si nezvyknete, tak je to váš problém.
Jinak ten vzhled není špatný, ano, pár věcí je potřeba ještě doladit, ale mně se to docela líbí.