Novy web Geogetu

Oblekl jsem web Geogetu do zcela noveho kabatu:

• barevne ladeni preslo z tmave do svetle.
  • zcela novy a modernejsi template. Nejvetsi zmenou jsou nastroje, ktere se z menu vlevo odstehovaly do pruhu nad i pod stranku. A naopak obsah stranky se z praveho horniho rohu odstehoval vlevo pod menu.

Tak doufam, ze se bude tento novy vzhled libit i vam.

Pokud neco nebude fungovat jak ma, piste zde!

Narazil jsem jen na jednu drobnost a to nefunkční tlačítko Nahoru, na stránce dole. klikám, ale nahoru se nedostanu :).

To mas pravdu, ale tohle nastesti neni chyba na mych bedrech. A jeste vetsi stesti je, ze to neni kriticke. :wink:

Tak nakonec to moje bedra byla… opraveno. :wink:

Hnidopich hlasi:

Na strance about zacinaji vsechny odrazky velkym pismenem, jen ‘ke kazde geocache lze stahnout’ malym. Vsechny odrazky konci teckou za vetou, jen 2. ne.
Jelikoz jsem s pocitaci zacinal v dobe, kdy o nabodenickach nemely ani paru, nevadi mi jejich absence ani nyni. Ovsam vadi mi, kdyz se to micha - to mam tendenci tvrdit, ze jde o chybu. A tak je tomu leckde, abych byl konkretnejsi, treba FAQ (ale prakticky vsude jsou nadpisy cesky a text zkopirovany zrejme z diskusi nez diakritiky. Chapu, je pracne to upravovat, ale chtel pripominky …

Proc "Do pristich verzi je planovano" obsahuje i text "kurzivou oznacene je jiz implementovano"? Tytez body jsou pak i v "Co uz se podarilo udelat".

Lokalizace: "… program lokalizován nebyl, je že jsem …" spravne asi "… program lokalizován nebyl je, že jsem …", "který osnadní práci" ma byt "který usnadní práci".

No, zrovna treba ty FAQ muzes s klidem opravit sam, jsou ve verejne oblasti. :wink:

Jinak samozrejme jsem mel na mysli pripominky k novemu vzhledu, ty texty jsou zcela stejne jako tam byly driv. (tim nijak neodmitam tve pripominky, mas naprostou pravdu a budu to po volnych chvilich davat dohromady.)

přeloženo to znamená nikdy? :wink:

Ne, to bych rekl: "Az bude vsechna prace hotova." :smiley:

Novy vzhled se mi líbí. Řekl bych že to je přehlednější a hezčí.