O.C.B. + NGS BENCHMARKS v ČESKÉ REPUBLICE ? co vy na to ?

Jsem pro každou šílenost … :wink:
Právě jsem poslal TEAMU 360 žádost o zapůjčení O.C.B. na Český Mega-event, dále byli požádáni o založení NGS Benchmarks keše přímo v místě konání ME v Nebílovech.
V žádosti byli požádáni o zaslání podmínek … uvidíme co napíšou a jak to nakonec dopadne …
;);):wink:

LINK O.C.B: http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=83154

LINK NGS Benchmarks keše: http://www.geocaching.com/mark/details.aspx?PID=CG0166

Tak to drzim palce!.. :slight_smile:

Taky držím palce a jsem zvědavý, jestli u Teamu 360 nezustala zatrpklost po bitve s nasi geokomunitou.

Taky držím palce :wink:

Tak to je nářez :):):slight_smile: málem jsem si při čtení toho vlákna ukrůpnul … :):):slight_smile:
procento úspěchu se tím sice snižuje o polovinu, ale my to nevzdáme !!!

Třebi si myslí, že to nebyli Češi, ale Čečenci … :p:p:p:p

A koho jsi zadal o vytvoreni toho benchmarku, snad ne Groundspeak? Kontakt na patricnou instituci je tady, tak zkus domluvit, jestli do Nebilov vyslou v dostatecnem predstihu geodety a techniku a zridi tam prvni NGS bod mimo americke uzemi, ty nejsou ani v Iraku, i kdyz se tam NGS na nejakych merenich podilela :slight_smile:

Ne,

žádal jsem rovnou TEAM 360, ti s tím mají zkušenosti, ví kde o to žádat a není nikdo, kdo má větší šanci něco takového zrealizovat. Když to nepůjde, tak se vlastně nic neděje … :wink:

Tááák bohužel Team360 napsali že 3. září 2011 mají už něco naplánováno. Každopádně je to výzva pro příští ročník akce. … :wink:

Jestli o to tak stojíte, tak já bych nějakou starou rezatou plechovku přivezl :slight_smile:
Nevím, nepřipadá vám to jako mnoho povyku pro nic? Jak u nějaké svaté relikvie…a přitom to všechno jsou jen kozí kosti :smiley:

Chmm to je tedy asi nějaký ukrutně vzácný trackovací předmět …
Nu, škoda. Vyjde to jindy. ALE
Můžeme se pokusit udělat něco vlastního, vzácného, jedinečného. Třeba i s nějakou podmínkou, či hlavolamem (typu ježka v kleci), pro zjištění track čísla. - Nemusí přeci být nutně přímo viditelné. :-))

Ovšemže více méně symbolické jen pro tu formu-ne aby to znepřístrupnilo jeho discovered.

Navíc, bude-li dostatečně velké, mohou se do něj vkládat nějaké … sigitemy, přání… prostě stopy existence…

:slight_smile:

Tož plechovka pěkná, ale že bych ji musel vidět dvakrát …

Je jasné, že než dosahne takvého věhlasu, bude trvat. Ale někde se začít musí a proč ne na tak velkém megaeventu.

A šikovný kovář a nebo zámečník, může udělat hravě nějakou jedinečnost.

Kdyz pozadate wmh, pujci vam podobne letitou rezavou relikvi… :slight_smile: