Geopostižení se projevuje všelijak, já už mám i geosny. Nedávno jsem ve snu lovil jakousi městskou keš která byla velice rafinovaně ukryta v jakési kapličce, kde bylo nutno pro zjištění umístění finálovky sedět na jakémsi kamenném sedátku uprostřed a zmačknout důmyslně ukrytý čudlík ve stěně. Pak se ukázalo červené světýlko, něco jako laser a označilo mi místo ve zdi. Pak náhle jakoby filmovým střihem (což je ve snu docela obvyklé), přijela keška na jakémsi vozíčku a ten vozíček byl vlastně logbook, protože byl ze všech stran popsán. Problém jsem měl s otiskem razítka, protože kupodivu byly všechny plochy vyduté, a to ze všech stran. Tím to skončilo a nevím, zda se logování podařilo nebo ne.
Onehda jsem sel v praci po chodbe a videl jsem nejakou upadlou dlazdici oprenou o zed. Malem jsem se ohnul abych zkontroloval, jestli tam nahodou za ni neni micro.
[quote]
adp.: Onehda jsem sel v praci po chodbe a videl jsem nejakou upadlou dlazdici oprenou o zed. Malem jsem se ohnul abych zkontroloval, jestli tam nahodou za ni neni micro.
[/quote]
To já teda dělám poměrně běžně [:D] Co kdyby tam bylo něco zajímavého ...
Kdyz vidim dutinu ve strome, automaticky kontroluju, jestli je sucha nebo do ni zateka, a jestli by se dala vyuzit... bezdecne vyhledavani moznych skrysi v okoli bude asi klasicky symptom, ktery maji v ruznych podobach skoro vsichni.
Poslednich dobou taky bojuju s rozpolcenosti - na jednu stranu tihnu k rozhodnuti dalsi cache jiz nezakladat, na druhou mam asi patnact tipu (a obcas pribyvaji) na mista, o kterych si rikam, ze by tam cache rozhodne byt mela, ze je to potreba ke kvalitnimu pokryti kraje, a proto, a jeste protoze... ;-) Vaznost postizeni vidim v tom, ze je opravdu tezke si rict 'no a co, kdyz tam tu kes nezalozis, tak tam asi proste nebude, a co ma bejt?' .. porad mi to nejak nejde...
Jako právě zakládající svou úplně první keš jsem postižena sny o tom, že na místo dlouho plánované multi mi někdo uložil krabičku na vybrané místo a nemůžu poslat trasu ke schválení - už mě to vzbudilo dvakrát. [:O][:D] Měla bych si jít odlovit Diagnosis a zapsat se tak na seznam pacientů.
Sylvia999
P.S. Tuhle syn vytáhl z ledničky krabičku s pomazánkou a ptá se " ...co je v týhle kešce?"
Geosny jsou poměrně časté, ale v kapličce s laserovým světýlkem jsem ještě nebyl, spíš často nemohu vyndat hlavu z nějakého stromu asi nejvíc spocený jsem se probudil při snu, kdy jsem ji viděl, ale nemohl jsem na ni dosahnout, už si to naštěstí moc nepamatuju, ale vím, že to bylo pod obrovským balvanem. Více však trpím geonespavostí, hlavně ve chvíli, kdy mne popadne nějaký geonápad. Nespal jsem před Otavskou serií, než jsme (jako NektarBrothers) založili první její kešku. Pak jsem nespal, když se to rozjelo a já psal listingy a nakonec jsem nespal po jejím dokončení. Pak jsem nespal, když mne popadl nápad zorganizovat event ve formě geozávodů, naštěstí asi 3 dny poté se objevil geomaraton a měl jsem klid. Nedávno se mi dostal do rukou soubor pohlednic památných stromů na Strakonicku, celkem asi 24 kousků. S lupou jsem do brzkých raních hodin hledal na tom malém pohlednicovém formátu možná místa pro cache. No a jelikož mi tyhle 2 měsíce kešování moc nejde, protože pořád vymejšlíme domeček, kterej budemem stavět, tak nespím, protože mám absťák. Dneska je ale tak krásně, že jakmile to tady v práci zabalím, chytnu Klokanku a vzhůru aspoň na 3 kusy (ještě, že je v Praze tolik keší), ve Strakonicích, co si nezaložím, to nemám. Nejbližší, která není naše je asi 19 km daleko :-(.
Já jsem zase včera přišel do práce, chtěl jsem se zapsat do knihy příchodů a odchodů, a říkám si: “Tak se teď zaloguju.” Ještěže jsem tam nedal razítko, nebo se nepodepsal jako Dadan, případně něco ve smyslu “Díky za skvělou keš”. Ale i tohle brzo přijde [:P].
onehda se mi neco zdalo - byl tam saman a zase organizoval nejakou svoji mnohohlavou silenou vypravu, ci co. prisly davy lidi - asi 500 - a on tak nejak porad hystericky pobihal kolem a lkal, ze to je malo, ze chce jeste vic, jeste vic [:D]
[quote]
Dáin & Olík: onehda se mi neco zdalo - byl tam saman a zase organizoval nejakou svoji mnohohlavou silenou vypravu, ci co. prisly davy lidi - asi 500 - a on tak nejak porad hystericky pobihal kolem a lkal, ze to je malo, ze chce jeste vic, jeste vic [:D]
[/quote]
Ja kdyz jedu na kole okolo stromu, ktery ma dutinu, tak zastavuji a jdu ji zkoumat, zda tam neni mikro. Kdyz jdu okolo divne polozeneho kamenu, tak ho zvedam a zkoumam co je pod nim a kdyz vidim diru ve zdi, tak se rozhlednu, sahnu pro baterku a preventivne ji prohlednu. Jinak spani mam dobre, jelikoz o pulnoci po lusteni mysterycache jsem tak znaven, ze behem 30s usinam a rano se probouzim 5s pred budikem. Kupodivu jsem jeste geocachersky sen nemel a to mam docela bujne sny, ktere mi mnozi opravnene zavidi.
To byl mozna vestecky sen, vim o jedne takove cache tady u nas, odlovenou ji nemas, tak prijed. ;-)) S traumatickymi sny se totiz da takhle bojovat - prehrajes si ho v realu, a kdyz se ti to povede a zvratis vysledek do happy-endu, zly sen uz se nevrati... :]]
1. Noc před Stalkerem jsem měl gumový nohy až ke kolenům, byly uplně zelený, jak jsem šláp do ježibabího rosolu a nemohl jsem kvůli tomu vstát a nedostavil jsem se na sraz na odlov Stalkera. Naštěstí to byl jen sen a na sraz jsem dorazil, jen jsem doma nechal GPSku, to asi jako důsledek toho dreamstresu.
2. Když jsem řešil UHLÍŘOVU VDOVU a UHLÍŘŮV POKLAD, tak mě napadaly ve snech řešení, jenže do rána jsem je vždycky zapoměl. stejně asi nebyly správné.