Ó keško...

Už se tu trochu onehdá diskutovalo o kačerské hymně. Na včerejším eventu [cache]GC2MZTN[/cache] Kacer v hrdle měl slavnostní premiéru chytlavý song "Ó keško…", který nezapomenutelným způsobem interpretoval Sutech. Nelze se nepodělit o tento opravdový poklad všech pokladů: http://www.youtube.com/watch?v=uIGguAYBuWo.

Užijte si to…!

Ty krávo, úplnej Karel Gott :smiley:

Doufám, že toto bude doprovodný program Sutecha na všech eventech, kam zavítá :smiley:

To je mazec ten song, s FTF jsou nejlepší :wink:

Tak to je super!! vystřihl to naprosto perfektně obzvláště závěr s vysokým tónem.
Ale co mě dostalo nejvíc jsou srdíčka v pozadí na projekci.
»smailík válející se smíchy po zemi«

1. Kiremu bude za zveřejnění tohoto kompromitujícího videa zablokován účet na gc.com :smiley:
  2. doufejme, že je to naposledy, co jsem tuto píseň zpíval :stuck_out_tongue:
  3. když už to uniklo, tak alespoň přidávám celý text včetně 1. sloky, která není na záznamu:

Tak to je super, to mne hrozně pobavilo. :slight_smile: Díky za to!

Super uplná paráda :D:D:D:D

No to je pecka :smiley: I ten druhý song - přítel tvůj B)

Skvělej song, nejlepší co jsem zatím slyšel.

Tak to teda je parádička :slight_smile: Perfektní výkon. :smiley:

Už jen kvůli tomuto songu stálo za to jet na Kačera v hrdle z Prahy až do Děčína! :smiley:

Supr song! Bravurní výkon interpreta!
To si zaslouží palec nahoru!

To Sutech:
Tak to mi úplně povzneslo náladu! Opravdu parádní!!! Moc chválím a zároveň obdivuju. Řekla bych, že od teď to bude po Tobě žádáno na každém eventu :smiley: Ehmmm… nechystáš se do Pardubic?:wink:

…palec nahoru - jen víc a houšť

Skvěle jsem se pobavil, díky!
Pokud budou takhle písničky na téma geocaching přibývat, může se pak vydat nějaké cédéčko :slight_smile:

Take jsem byl na tomto eventu a tento song me uplne dostal. Dooost dobry.

Pripojujeme se, Na eventu jsem byli a tato pisen u nas jednoznacne vyhrala i diky procitenemu projevu interpreta. Podle nas na druhem miste byl duet JohnyM a D@ewoo.
Prevelike diky.

Bravo maestro! :-)) Opakovat! Opakovat! La Scala čeká!

OMG! Co si ti geokačeři nevymyslí…:o

To Sutech: Na tomto eventu jsem sice chyběl, ale již se to učím na kytaru a v pátek před eventem u Petra ve sklépku budeme trvat na zopakování ;):smiley: