O2 notifikace

Ahoj, prosím o radu. Nastavil jsem si notifikaci na O2 pro nové keše a ono ejhle: omezení na cca 60 znaků. Ono do 60 znaků se informace o souřadnicích, terénu, vzdálennosti, hintu a dalších důležitých věcech, moc nevejdou. Nevíte někdo, jak se dá tato délka prodloužit? Myslím i za cenu nějakého paušálního poplatku operátorovi. Jiného operátora nechci, e-mailového klienta mám, ale ten mi nepípne jako SMSka.
Díky

Ja to resim dvema sms, v kazde mam nadefinovaneho neco jineho. A kvuli nim mam teda i dve notifikace.

ano, dvě SMS:
první název
druhá Lat Lon GC12345 Typ

btw taky to máš přes xml/json?

to mě taky napadlo, takhle jsem měl SMSky přes Vodafonemail. Jenom to pak pípá nadvakrát. Notifikaci mám přes gcm.cz a tam si naskládám požadované informace. Na těch 60 znacích je to asi takhle: gb(uzenac)gcm.cz: B:T N50 0.000 E014 00.000 5.9km S 2.0/2.0 GC1XXXX víc se tam nevejde a to jsem ořezal všechno možné

Přes jaký program je možné si toto nastavit do SMS?

funguje to, když nemám prémium?

a5884773: ne

Poslal by mi někdo prosím pozvánku? :-[

No problema.

resim to placenou sluzbou na seznamu…

btw ta reklama na gcm je presne to co autor toho projektu nechce a je to tu i nekolikrat napsane… :o

"Reklama" mi nevadi, vadi mi verejne rozdavani pozvanek :slight_smile: Pozvanky by mely slouzit od toho, abyste pozvali sve zname, lidi, o kterych vite, ze nezpusobi nejaky pruser, nebo tak neco. V opacnem pripade by pozvanky nemely smysl a mohl bych je klidne zrusit.

Niximor: Ahoj, omlouvam se za zmineni Tveho gcm. Pouzil jsem ho jenom proto, abych popsal zpusob notifikace na O2 a tedy ze nemuzu pouzit dve sms s delenou informaci.

FilemoniCZ: Urcite jsem tady nenabizel pozvanky ani nic podobneho. Ziskal jsem pozvanku od kamarada a dal jednu dalsimu dokonce s tim, ze jsem mu pomohl nadefinovat profil.:wink:
Jinak ten placeny seznam je spolehlivy? Mam tam trochu problem s tim, ze mi samotny email prijde s ruznym zpozdenim a to nekdy az hodiny:o

Guraim je známej (kope tak trochu za stejnej team jako já :slight_smile: - tedy kešuje :smiley: ) tak proto sem mu dal pozvánku :wink: Takže neboj, nedal jsem jí neznámému jen proto, že si o ní napsal!