Ahoj, google je chytrý kamarád, to přiznávám, ale nezdařilo semi najít co potřebuji a tak se alespoň tady zeptám, je v Brně nějaký obchod s vybavením či věcmi pro geocaching???Nechce se mi nic objednávat, protože Česká pošta je náladová jak počasí, tak si tam raději sjedu s MHD, prosím poraďte nebo napište případně adresu obchodu, díky..
Nevim o nem a nevim, co presne si predstavujes pod temi vecmi pro GC. Spousta vybaveni se da koupit v domacich potrebach, Bau???u, drogerii, papirnictvi, … Jinak jestli myslis, speciality jako coiny nebo CWG, tak te asi e-shop nemine. Pripadne obcas s tim dojedou na eventy s vetsi ucasti.
Tezko se ti radi. Muzes byt konkretnejsi, co presne zrovna shanis?
Ahoj dnes jsem byl v GPS centru na Kounicově a tam mi řekli, že budou rozšiřovat sortiment. Já tam minule kupoval TB a přislíbili mi, že sortiment bude větší ,ale pokud bych měl zájem o něco speciálního,at jim pošlu mail a oni mi to seženou. Plánují i akci na navigace v únoru,takže myslím, že nadějný obchod v Brně vzniká
Neuživil,
prodej pár krabek a věcí okolo kterejch není moc … ?
Pletu se … ?
Pokud jde o Brno tak Královo Pole , Žouželka, kósek od kino Jadran (už nefakčí)
A pokud uz jde o specialnejsi veci, tak takove ty velke kutilske obchody jako OI, Hoch nebo jiz zminoveny Ba*s, tak tam se da sehnat uz skutecne naprosto vsechno.
No tak zrovna logbook muzes koupit v kazdem druhem papirnictvi (pro ty lepsi doporucuji papirnictvi Wagner na Ceske - maji dost dobrej vyber denicku s pevnyma deskama), co se tyka logbooku do mikrovek tak staci stahnout a vytisknout.
No ano pro zakladání keší je vše sehnatelné. Ale jak sehnat třeba trackovatelné předměty když je chceš mít co nejdříve a na Event nebo eshop čekat nechceš. Je to asi hloupý důvod ale jsme v Brně a tak si myslím, že jedna prodejna, kde bude ,vše´´ co potřebujeme se bude hodit. Ale takto to vidím jen já
Ver ze je spoustu e-shopu, kde ti dany coin muze prijit do par dnu. Ono se staci trochu snazit nebo divat kolem (treba na levou zalozku tady na foru) a trochu to prohledat. No a kdyz nechces cekat, tak proste nic mit nebudes.
No a nebo kdyz chces byt tak pohodlny a najit vsechno na jednom miste tak sezen penize a muzes nejaky takovy kramek z lenosti udelat - ver, ze to je vic starosti nez si objednat nejakou vec z ceskeho e-shopu.