Obchod s potřebami Brno

Ahoj, google je chytrý kamarád, to přiznávám, ale nezdařilo semi najít co potřebuji a tak se alespoň tady zeptám, je v Brně nějaký obchod s vybavením či věcmi pro geocaching???Nechce se mi nic objednávat, protože Česká pošta je náladová jak počasí, tak si tam raději sjedu s MHD, prosím poraďte nebo napište případně adresu obchodu, díky..

V Brně není snad speciálně zaměřenýho nic. Nebo se pletu? :slight_smile:

Samozřejmě se dá sehnat všechno možný všude možně, ale geoobchod není.

Taky je otázka, jestli by se uživil.

Nevim o nem a nevim, co presne si predstavujes pod temi vecmi pro GC. Spousta vybaveni se da koupit v domacich potrebach, Bau???u, drogerii, papirnictvi, … Jinak jestli myslis, speciality jako coiny nebo CWG, tak te asi e-shop nemine. Pripadne obcas s tim dojedou na eventy s vetsi ucasti.

Tezko se ti radi. Muzes byt konkretnejsi, co presne zrovna shanis?

Ahoj dnes jsem byl v GPS centru na Kounicově a tam mi řekli, že budou rozšiřovat sortiment. Já tam minule kupoval TB a přislíbili mi, že sortiment bude větší ,ale pokud bych měl zájem o něco speciálního,at jim pošlu mail a oni mi to seženou. Plánují i akci na navigace v únoru,takže myslím, že nadějný obchod v Brně vzniká

Neuživil,
prodej pár krabek a věcí okolo kterejch není moc … ?
Pletu se … ?
Pokud jde o Brno tak Královo Pole , Žouželka, kósek od kino Jadran (už nefakčí)

Já tím myslím logbooky a krabky, spíš vybavení cache, to mám na mysli

Myslim, že poptání se tam nebo napsání mailu je víc než úvahy. Je to GPS prodejna na Veveří 34

Na prodejne nemaji ted nic ale seženou a najdou jak si kačer bude přát :slight_smile:

Smogeo: internetmegageosupershopů

;):smiley: jojo je to tak, překvapení je daleko lepší B)

Vše potřebné i pro ty nejpodivnější skrýše se dá sehnat návštěvou dvou obchodů - domácí potřeby Žouželka a papírnictví Wagner :wink:

A pokud uz jde o specialnejsi veci, tak takove ty velke kutilske obchody jako OI, Hoch nebo jiz zminoveny Ba*s, tak tam se da sehnat uz skutecne naprosto vsechno.

:wink:

Třeba mystery zahradní domek :D:D:D

No tak zrovna logbook muzes koupit v kazdem druhem papirnictvi (pro ty lepsi doporucuji papirnictvi Wagner na Ceske - maji dost dobrej vyber denicku s pevnyma deskama), co se tyka logbooku do mikrovek tak staci stahnout a vytisknout.

Tak s tim se neda nic nez souhlasit :smiley:

A na to staci presne ty prodejny, ktere jsem jmenoval.

No ano pro zakladání keší je vše sehnatelné. Ale jak sehnat třeba trackovatelné předměty když je chceš mít co nejdříve a na Event nebo eshop čekat nechceš. Je to asi hloupý důvod ale jsme v Brně a tak si myslím, že jedna prodejna, kde bude ,vše´´ co potřebujeme se bude hodit. Ale takto to vidím jen já

Ver ze je spoustu e-shopu, kde ti dany coin muze prijit do par dnu. Ono se staci trochu snazit nebo divat kolem (treba na levou zalozku tady na foru) a trochu to prohledat. No a kdyz nechces cekat, tak proste nic mit nebudes.

No a nebo kdyz chces byt tak pohodlny a najit vsechno na jednom miste tak sezen penize a muzes nejaky takovy kramek z lenosti udelat - ver, ze to je vic starosti nez si objednat nejakou vec z ceskeho e-shopu.

Kde se dají stáhnout logbooky?

Ke stažení?