Zítra vyrážíme díky akci český drah (za 199 Kč vlakem kdekoliv) do Prahy, našel by se někdo, kdy by mi vytvořil gpx soubor s aktivními tradičními keškami v okruhu cca 15km od hlavního nádraží?
Nedávno mi skončil premium účet a ještě jsem si nestihl najít náhradu, takže určitě budu rád, když si někdo najde chvilku
(případně prosím zašlete gpx na [email protected] díky;)
Máš to na mailu.
Děkuji mockrát vše jsem již obdržel
moc jste mi pomohli
Když už je tady tohle téma… jak se ty keše v nějakém okruhu stahují? Mám PM už dlouho, ale jediné, na co to využívám, jsou PM keše, nic víc s tím neumím, přijde mi to složité.
Pomoci pocket query. Nastavis si vychozi bod, maximalni radius a pocet kesi, pripadne dalsi omezeni (aktivni kes, neodlovena, obtiznost, teren…) a omezeni atributama, ktere chces (teba flashlight pro nocni) nebo nechces (potapecske vybaveni, lod, lezecke vybaveni). A kdyz si to nechas vygenerovat, tak ti GS posle na email (do 500 kesi) nebo v pridapde ti posle jen notifikaci, ze to mas pripravene ke stazeni (do 1000 kesi).
Zajtra idem na dovolenku do Chorvátska a nemám PM, nechcel som zakladať nový topic, nemohol by mi niekto stiahnuť PQ celého Chorvátska (niečo nad 500 krabičiek), aj s disabled? Ďakujem.
odesláno ![]()
Už mi došlo, všetko je v poriadku, ďakujem.
Ahoj lidi. Mohl bych také poprosit o GPX soubor? Jednalo by se o okruh cca 30 - 40 km okolo Kašperských Hor /Šumava/ Děkuji moc.
Napiš kam to chceš poslat a co všechno tam chceš
Odesláné
Děkuji moc. ![]()
Ahoj, našel by se ještě někdo, kdo by moh vytvořit cca 20 km okruh aktivních kešek všech typů od těchto souřadnic N 49° 07.990 E 019° 41.375? kdyby ano
tak prosím gpx soubor zaslat na [email protected],
Díky moc předem ![]()
mas to tam
teda snad ![]()
Ahoj mohl by mi někdo prosím poslat aktuální GPX Prahy? stačí okruh 10-15 km víc ne.
poslat na email [email protected] nebo skype.. theladikk
Diky moc
Ahoj, v poště máš celou Prahu (snad), nevěděl jsem, kde je pomyslný střed okruhu.
Ahoj, omlouvám se že žebrám o GPX
ale nenašel by se tu někdo tak moc hodný že by mi poslal na mail GPX Brna a okolí (50 km radius) výchozí bod třeba náměstí Svobody (N 49° 11.7143’, E 16° 36.4853’) a pokud by šlo tak jen aktivní kešky.
Moc děkuji za ochotu ![]()
Bluerman
tak už zase: vážně potřebuješ 3000 keší teď?
Za jak dlouho to chceš odlovit? Stav aktivní nebude platit za tři dny u desetiny z nich, za týden u 20%, za měsíc u poloviny…mezitím řada z nich změní umístění, vzorce, indicie…je to marný…