objednavka nemeckych geocoins

Ahojte, do tohto vlakna sa mozete prihlasit, ak mate zaujem objednat si nemecke geocoiny - ti si ich mozete prehliadnut vratane ceny:

Giramondo sa ponukol, ze nam ich objedna a z Nemecka dovezie. Platba bude najlepsie osobne jemu na dalsom geopive (dufam, ze pride :slight_smile: v ceskych korunach podla kurzu, + nebudeme to zasielat postou, t.j. hlaste sa len ti, co sa mate k tomu ako dostat (Praha, okolie, ste v kontakte s geocacherom z Prahy, atd., prip. ste v kontakte s Giramondom, prip. planujete byt na buducom geopive.) Ceny su uvedene na stranke.

Hlaste sa v tvare: Saman, 1 silver Geocoin - toto plati, objednavam si ju :slight_smile:

Geocoin je v podstate trochu drahsi travel bug v tvare mince, da sa trackovat na gc.com a vo svojom profile budete mat samostatnu ikonku German geocoin. Hlaste sa prosim do pondelka 17.10.2005.

tak zmena, Saman 2 strieborne German geocoins

objeednávám dvě jednu zlatou a jednu stříbrnou

A TB nebudou? :slight_smile: Radsi bych TB dog tag nez GeoCoin… Preci jen, jeden coin uz mam a to mi staci :wink:

Můžu objednat i TB dog tag, pokud bude zájem. Když se jich sejde víc, jenom dobře, je tam sleva za 3 ks a potom i za 10ks (ještě větší).

Ja bych si zdovolenim take objednal. A to 1 ks stribrny GGC a pokud budou tak 2 ks TB.

Prosím GiramoNda o objednání: 1× gold GGC, 1× silver GGC.

Díky!!!

Zatim jsem se jeste nerozhodl, necham si to projit hlavou. Co ale muzu nabidnout je pripadny transport do Brna. Jezdim tam hodne pravidelne, Takze pokud by byl zajem, jsem ochoten zprostredkovat predani.

Tak tedy prosim

1 x Gold German GeoCoin

a

1 x TB

Dekuji :slight_smile:

Pokud mohu prosit, tak 4x TB. Diky

Dorcadion Team: 1 gold a 1 silver geocoin

Díky!

A je mozne objednat i ten standardni eeeemerickej kojn ?

Ten neni zatim skladem, bude asi až 18.10.

A ta objednavka ma pevnou uzaverku toho 17.10. nebo lze pockat do toho 18.10., jestli je naskladni ? Nas tym by snad radsi podporil emerickou ekonomiku, ale kdyby to mozne nebylo, tak bysme vzali i nejakej germanskej… :wink:

prosim   2× gold GGC,    2× silver GGC,    2x TB.     Dííky!

objednavka sa posuva do 19.10., je to ok? :slight_smile:

V tom pripade rusim svou predchozi objednavku a zakladam dalsi:

1x USG,     1× gold GGC,     2× silver GGC,     3x TB.     Dííky!

Za nas urcite. Diky !

Ja bych si tedy taky objednal, a to 3 TB. Americke a germanske geocoiny me zatim zas tak moc nelakaji.
Diky.

Ja bych si rada objednala 2 x TB, diky moc, Asteris