Objednávka TB

Na nabídku v tomto threadu se mi sešly tyto požadavky:

bxhome3
ivcatko2
dorcadion5
Michal+Jitka3
Klicnik team5
milancer2

- tj. celkem 20 kusů, ve čtvrtek 10.6. objednám tři 8-packy a zbylé 4 použiju sám nebo je dám Anneke k vánocům :-)

Cena bude $4.25 za kus v přepočtu podle aktuálního kurzu ČNB.
Chcete-li upravit svoje požadavky nebo se na poslední chvíli přidat, dejte mi vědět do středy.

Zmeny pozadavku prijaty, tagy objednany pri vcerejsim kursu 25.999 CZK/USD, takze jeden vychazi na 110.50. Ozvete se mi, kde je kdo chcete prevzit po 1.7. Moznosti jsou Kladno Dubi (28-29.6), Dejvice-Borislavka (vecer po 1.7.), Hlavni nadrazi - Opletalova (pres den po 1.7.).

vzhledem k tomu ze pracuju kousek od metra Dejvicka, by mi vyhovovaly ty Dejvice…

Takže první oficiální poděkování.

Po chvlice bloudění jsou dva TB naši :-). Takže díky, díky, díky.

Groula je z nich tak nadšený, že už jeden nosí na krku a já pomalu začínám přemýšlet, kde je nějaká větší cache, kam by se dal ukrýt.

Omyl, na krku nosim oba :-))
A Ivet už přemejšlí do jaký cache mě narve, aby se mě konečně zbavila, akorát má strach, abych se jí nevrátil :-)))

Prazsti geocacheri vyrizeni vcera vecer u piva, zbyva Morava a Kralupy. Dejte vedet, kdy se vam hodi prevzit tagy v Praze, nebo jestli je chcete poslat postou.

V utery-ctvrtek pristi tyden tu nebudu - sluzebni cesta do cacheproste Varsavy :frowning:

Ivet, posli ho do Madarska, tam sa urcite strati :-)))

Ivet, posli ho do Madarska, tam sa urcite strati :-)))

Jak se zdá, i zázraky se dějí. TB The Dutch Disc právě úspěšně skončil svoje putování skrze 7 maďarských cachí a georgejj ho odvezl do USA. Takže se teď může klidně ztratit tam. :slight_smile: