Plánuju si objednávat GC z geocoinshop.de. Najde se někdo, kdo by si chtěl taky něco objednat?? Příští týden bych to chtěl objednávat.
Jasně.
Budu objednávat předpokládám do konce tohoto týdne.
BYDLíš V BUDEJICíCH JAK PíšEš? MONá TAKY NECO OBJEDNáM JESTLI JO
JJ bydlím v Českých Budějovicích. Objednávám to přes kolegy kačery, co teď bydlí v Německu a 20. června by měli přijet sem do Česka.
Měl bych také zájem o pár kousků. ale do Budějovic to mám trochu z ruky :). Tak snad jestli Bo.T.L. objednává samostatně tak se přidám k němu.
No, možná bych se přidal, dal bych si rád do inventáře nějaký cyklocoin.
Třeba tenhle: Muenster Geocoin Antique Gold
Nebo někdo víte o lepším cyklocoinu, který není vázán na region ???
meekee napsal/a:
ketums napsal/a:
BYDLíš V BUDEJICíCH JAK PíšEš? MONá TAKY NECO OBJEDNáM JESTLI JOJJ bydlím v Českých Budějovicích. Objednávám to přes kolegy kačery, co teď bydlí v Německu a 20. června by měli přijet sem do Česka.
No já bydlím na slovensku, ale mám tátu v lomnici nad lužnicí a chystám se někdy kolem 17-tého července k němu… tak nevím zda bys mi to tam podržel do té doby?
ketums napsal/a:
No já bydlím na slovensku, ale mám tátu v lomnici nad lužnicí a chystám se někdy kolem 17-tého července k němu… tak nevím zda bys mi to tam podržel do té doby?
Do toho 17 července bych ti to mohl u mě podržet, to není problém ale potom kolem 25 odjíždím na dovolenou
kolombo napsal/a:
… dal bych si rád do inventáře nějaký cyklocoin.
Třeba tenhle: Muenster Geocoin Antique Gold
Nebo někdo víte o lepším cyklocoinu, který není vázán na region ???
Myslím že existují, ale není to zrovna moje parketa. ![]()
tak fajn já si to prohlídnu… a do kdy ti dám vjedet? Kdy to budeš vobjednávat?
Dej mi vědět do středy 3.6.