Obnova nanopodložky

Ahoj, asi jako dnes už většina lidí mám v autě nanopodložku, bohužel mi při přenášení spadla na zem, rozhodl jsem se jí umýt (údajně je podle návodu omyvatelná) ale po umytí již nanopodložka nedrží na palubní desce, vrchní strana fungje vesele dál a drží předměty v pohodě ale k čemu mi to je když mi v zatáčce udeje celá podložka… Nemáte nějaký tip jak vrátit původní "lepivost" spodní straně nanopodložky? Dík zy tipy.

Lepit napevno jí určitě nechci!

Co ji tam prichytit oboustranou paskou na koberce…

Nalepovací čtverečky suchého zipu.

Příště neprat horkou vodou a pozor na rozpouštědla!!

Oboje je varianta že něco lepím na palubní desku, proč to dělat když původně tam držela? Omyta byla studenou vodou…

Taky by mě zajímal nějaký recept, já vžycky, když přestane z nějakého důvodů držet, kupuju novou… nikdy se mi ji "oživit" nepodařilo…

Co takhle ji hodit prodejci do…mam na mysli reklamovat? Moje funguje i po nekolika umytich stejne jako kdyz byla nova. Umyvam jen vodou, obvykle vlaznou az teplejsi…Na palubce drzi vic, nez bych si pral…

Co jí zkusit ,odmastit, třeba lihem. Třeba u kompresních punčoch se po vyprání má ta přilnavá část ošetřit lihem aby fungovala a držela.

Několikrát jsem odzkoušel omytí saponátem. Podložka fungovala po lázni perfektně. Jen je třeba ji při osychání neplácnout na něco zaprášeného.

jak důkladně perete tu lícovou stranu ? mně to nějak přestalo lepit - snad zaprášení. Snažím se to umejt ale výsledek nevidím. Mám to nechat odmočit přes noc nebo něco takovýhio ?

Já jsem podložku nejprve omyl koncentrovaným Jarem a pak opláchl vodou. Pak jsem vodu otřepl a podložka fungovala jako nová.

Áno, potvrdzujem predošlý príspevok, len zľahka umyť v Purovej/Jarovej/Mydlovej vode a nechať VOĽNE vysušiť. NEUTIERAŤ. Treba iba z jej povrchu dostať dole prachové častice. Tak isto umyť od prachu aj palubnú dosku auta. Ak ti na palubovke prach ostane, tak sa prenesie na Nanopodložku a tá sa samozrejme šmýka a nedrží.

Mně vždycky pomohla mýdlová voda a pak opláchnout vlažnou čistu vodou