Ahoj chtel jsem se zeptat, je mozne nejakym zpusobem obnovit GC pote co byl disablovan??? Ja jsem vypustil jeden do obehu v dubnu, a jelikoz se o nem nikde nikdo nezminil a z cache zmizel rozhodl jsem se ho v zari disablovat. O vikendu se mi ale ozval clovek ze ho nasli a moc se omlouval zapozdni zalogovani. Nevim jestli je mozne GC nejak obnovit, pokud ano poradite mi jak??? Díky
Pokud jsi ho jen oznacil za ztraceny (Mark as missing), tak se nic nedeje, soucasny drzitel si ho grabne a GC funguje dal.
Pokud by byl administrativne zamceny, tak ho musi odemknout administrator, ale to asi nebude ten pripad.
Mam doma dva TB, ktere mi dal do ruky nejaky amik, ktery je ale nikde nema zapsane, log do kese kde jsme se poznali neudelal a ja nevim kdo to vlastne byl. Jeden TB ma byt na Malte a druhy nekde v Coloradu. Mam je tam teda grabnout, kdyz jsem tam nikdy nebyl? Nechcete je nekdo
?. Nemam rad TB :-(.
jasne, grabni ich a vloz do prvej cache, ktoru najdes a budes mat pocit ze je bezpecna
Grabni je, do poznamky napis tuhle historku a pak se jich rychle zbav, jak rika Saman…
No prave ze jsem zada disable, tak mam tedy napsat adminovi??? A jeste k tomu anglicky ![]()
Kde jsi prosimte u coinu nasel moznost disablovani? Vubec nevim, ze by neco takoveho bylo vubec mozne… ? Zkus teda upresnit, co jsi vlastne s cim udelal…
No v podstate jsem zadal discovered it, to uz asi nenapravim sam co???
Co takle zalistovat slovnikem? Esli dobre koukam, jde ti o tuto minci.
Log typu discovered znaci obevit, v prenesenem vyznamu spatrit - je urcen predevsim pro ty, co minci spatri (napr na eventu, ci pri nahodnem setkani pripadne jej z kese nechteji odnest a jen si opisi kod) a nikam dal nepremistuji.
Takze ta mince je dal aktivni, dalsi nalezce normalne zvoli typ logu grabbed it a jede se dal.