Ahoj kačeři, chci se zeptat jestli někdo nemáte obrázek travel bugu nakreslený v křivkách. nebo nevíte jak ho převést do křivek? Chci ho nechat vyřezat plotrem.
Jenže přes webové rozhraní nejde udělat rovnou CDR.
Zkusil jsem EPS, ale ten soubor co jsem stáhnul nejde naimportovat do CorelDRAW11, který mám legálně zakoupen.
inkscape má rovnou i nástroj pro trasování bitmapy, na takovou jednoduchou grafiku jako je travelbug funguje velmi dobře. Ale ukládat v corel formátu neumí, nebo jsem to tam aspoň nenašel.
Corel umí naimportovat eps, ale někdy tam jsou dva filtry - pro klasický EPS a pro dvojici AI+EPS. Vyzkoušej oba. Pokud ani to nepomůže, pošli mi soukromou zprávu s Tvojí adresou a já Ti to pošlu uložené v CDR podle vybrané verze (od 8 do 13). Jinak to logo GC je zkřivkované podivně, jsou tam přeřezy, což někdy vzniká při exportu z CDR do AI, i v souboru s vektorovým TB je jedna čára divně, ale to už je maličkost.
ten vector magic pouzivam online a naprosta spokojenost, do X5 import pres eps uplne v pohode. nastroj corel trace je celkem k prdu, neregulovatelny rozsah citlivosti v meznich hodnotach, coz treba prave pro nekvalitni bitmapy je hodne dulezite.