Pripravuju jednu multikes v mistech kde sirokodaleko zadna neni. A chtel jsem se zeptat, zda je nejak proti pravidlu, nebo spis dobrym mravum, dat do kese poukazku na drobne obcerstveni v nedaleke cukrarne zdarma? Asi formou karticky. Po jejim odevzdani ve zminene cukrarne (samozrejmosti jsou udane souradnice), kousek od cilove kese by kacer dostal treba caj, nebo zmrzlinu.
Nemyslím si, že by to bylo proti pravidlům. Sám jsem jednou v jedné multině našel sáček se speciálně upravenými zátkami od piva - každý nálezce si mohl vzít jednu a v blízké hospodě ji proměnit za půllitr oroseného zlatavého moku ![]()
Nemelo by se tam davat jidlo, ale poukaz muzes:-) Myslim ze to udela nalezcum radost:-)
to muze byt leda proti tem, co chteji zhubnout a misto toho po nalezu poukazu neodolaji a pujdou do cukrarny. ![]()
ve starem plzenci taky byvaly poukazky na caj/pivo.
nabizene pivo v kesi neni uz zadna novinka, ale cukrarna… mnam, kdy a kde to bude
![]()
Poukazy jsem viděl už v několika keších, myslím, že je to v rámci pravidel, takže v pohodě.
Tak to je fajn, diky za reakce. Zatim je ve fazi priprav. Bude to moje prvni zalozena, tak si davam zalezet. Nechci moc prozrazovat, ale bude to stredocesky kraj, obec Olovnice.
Pak dej vědět, kde to je. Ale poukázek vlož hoooodně ![]()
Mně osobně by se to líbilo. Najít keš a ještě bonus v podobě dobrůtky v cukrárně.
Ale neměly by keše být čistě nekomerčního charakteru? Tady by se někdo mohl hledat nějaké těsnější spojení mezi ownerem a cukrárnou…
Ale jestli to projde, tak rád přijdu ![]()
Super nápad, na indiána(punčák,pařížskej…) by si určitě zašel každý rád :).
No to je presne ten duvod, proc se ptam. Jelikoz nejake spojeni zde samozrejme je, tezko bych s poukazkou posilal kacery do nejake cizi cukrarny. To by s nima vybehli…
Nicmene, nejaka dobrota je zdarma. A pripadny dalsi nakup je na kazdem zvlast.
to by se do kese nesmelo dat nic, protoze vsechno je komercniho charakteru. i to kindrvejce ![]()
Typicky komerční keš odkazující a lákající lidi jinam…
Co když si probůh dají k tomu zákusku zdarma i čaj či kávu, co už není v ceně ! A co když tam příjdou na základě té reklamy i příště ?
Jinak to tam pochopitelně klidně dej, rádi příjdem, ale do listingu to raděj ani nepiš, protože stejně ty poukázky budou za chvíli pryč.
![]()
Poukazky se budou tocit, aby tam pokud mozno porad nejaka byla ![]()
Zas neblbni, vis jak to v ČR chodi- prijde prvni, vezme vsechny poukazy, a pak se "prezere" tak, ze domajen zaloguje TNLN.. ![]()
A proč by to neprošlo?!? Komerce by byla, kdyby: musíš si něco koupit, aby byla cache nalezena. Takhle nalezneš cache a ještě něco dostaneš ![]()
Já komerci chápu tak, že ti keš, resp. geocacing obecně pomáhá zvyšovat zisk. I když já bych to bral jako dobrý tip ke strávení příjemné chvíle v milé (doufám :)) cukrárně (cukrárny já rád :)), jen jsem chtěl upozornit, že někdo by to mohl pochopit právě tímto způsobem..
Pokud nebude navsteva cukrarny nutnou podminkou pro zalogovani, tak to bude od tebe moc hezky darek na zaver :).
Já v keších (hlavně pražskejch) našel už takový prasárny, že si radši skoro nic nevyměňuju… ale poukázku bych si klidně vzal :D. Taky sme s Czecho Cowboyem dali do kešky [cache]GCXT2G[/cache] vstupenku k místu, ke kterému je zasvěcená.
Má docela pestrou minulost ![]()