Obtížnost keší a statistika

Ahoj,
chtěl bych se zeptat jak fungují statistiky na gc.com. V okolí mi udělali novou kešku a měla obtížnost 4/1,5. Vydali jsme se na ní a po půl hodince hledání jsme zjistili, že kešku již našla Deny:) A v jejím logu byla rada aby ji autor ohodnotil 5/1,5. Autor to udělal a tak když se nám ji konečně podařilo najít, logoval jsem kešku 5/1,5, ale ve statistikách se mi nepřipsala. a to jsem si je nechal obnovit. Dokonce jsem se koukal a měl bych mít 3 kešky 4/1,5 a ve statistikách mám jen 2?

Nějak tomu nerozumím.

Děkuji za osvětlení situace.
Pesulap

Aktualizace statistik na gc.com chvili trva. Muzes si to aktualizovat rucne, ale i pak musis nejakou dobu pockat.

Jak aktualizovat ručně. Je tam pouze tlačítko "Obnovit statistiky". A to znovunačte stránka.

Myslim, ze to tlacitko je tam jen kdyz neni statistika aktualni. A pak se po jeho zmacknuti vypise, ze mas chvili pockat, ze bude prepocitana behem nekolika minut.

No to ano, ale kdyz si pomoci PQ vypisi vsechny kese s obtiznosti 4/2 tak mi to najde treba 100 kesi a u trech mam smajlika jako ze je mam a pak v tabulce ve statistikach mam u teto obtiznosti 2:( no a jak jsem psal o te 5/1,5 tak tam mi pise stale 0 a pritom je to jiz dlouho co jsem ji udelal.

Diky

Mas pouzivat nejake normalni statistiky (treba z Geogetu) a potom takovy ptakoviny nemusis resit.:smiley: